La prima Daisuki, dar si la ultima, cat despre" ai incredere", nu am incredere nici in mine.
In special Madara. Si probabil si tu. Si probabil si Freak. Probabil si sweetgirl, ca tot e o draguta cu mine...
SweetGirl?
Doub?
Haruka?
MinerX
Sleepy
Croampa
Turbox, ai de unde alege, de unde sa stiu eu...
Niciunul.
De ce aș vrea să mă viziteze în spital?
N-am nevoie de grija nimănui și de asemenea, n-aș vrea ca nimeni să se îngrijoreze pentru mine.
V-aș chema la petrecerea de ziua recunoștinței, în schimb.
Da. Plâng în baie de 2 ori pe zi, singurul meu prieten e laptopul și sunt șmecher că pot să-mi bat joc de idioții de la Dragoste și Sex dar în realitate sunt mereu speriat că o să-mi iau bătaie. Nu am încredere în oameni din simplul fapt că mă sperie, mă îngrozesc. Cred în Moș Crăciun iar în interiorul meu îți ador numele.
Calculatorul asta... Si eu care începusem sa te cred un Bad boy...dar de fapt esti un pisicut speriat. *ce ciudat suna pisicut*.
Pai ar fi: tu(am patit), Madara, GreyN( ce tare e poza lui de profil * L, din opening 2 death note*), MinerX ( are masina fain) si logic ca(nu, n-am facut cacafonie) logic, ca PrazPrazescu!
Deci acum ma duc sa ma arunc din pod si vad care din USERII mentionati mai sus ma viziteaza!
Da. Mi-am dat seama ca e Lothar din prima. Ce rău îmi pare ca e mort. N seamănă cu el, dar nu-i tot aia.
De ce te-ai arunca din pod? A da...ca sa te viziteze. Mai bine stai la locul tău ca nu o sa vezi vreo vizita. Bine, hai, poate eu te -as vizita ca sa vad daca esti întreg.
AM inteles ca nu esti genul care sa se repete de doua ori. uff...
Termină-ți popcorn-ul că eu nu am de gând să mai discut cu chestia aia.
Julyly2089 întreabă: