Culoarea mâței blânde + Culoarea sacului in dungi = Love
(m-am gandit mult la combinatia asta)
Blond perlat + blond platinat = Blond de NOname gri? dar cum nu sunt blond, ci saten, m-as combina si cu o roscata, pardon rosu, sau blond, pardon galben, lista poate sa continue.
Daca as fi o culoare mi-ar place sa fiu negru ca sa pot sa umblu in noapte fara sa fiu observat si in casa mi-as baga bec de 1000 w cand stau la masa ca sa ma poata vedea ispita Si normal m-as combina cu albul va dati seama ce nuanta?!))
As fi negru. sunt o fire mai singuratica, e una dintre culorile mele preferate si pentru ca ma descrie.
mas combina cu alb, pentru ca este totul ce inseamna bun si pur, iar culoarea negru nu ar mai fi negru, ar fi gri As fi mai fericita cu cineva mai optimist si mai bun decat mine
Rosu, m-am combina cu albastru. Hai steaua! Pe vant, prin ploaie, Dinamo ia bataie!
Eu probabil as fi un alb murdar, si m-as combina cu un verde inchis-inchis...
Eu as fi un albastru inchis si m-as combina cu un roz deschis.Chiar daca nu stiu ce culoare ar rezulta.Pentru mine semnifica pacea dintre ambele sexe si armonia dintre barbati si femei. Miau, Pa, Pa cu dragalasenie lunetistul.
Eu asi fii toate culorile caci toate culorile sunt frumoase si toate culorile sunt potrivite de combinat. Nu fac si nu am facut vreodata diferenta intre culori. Se pare ca majoritatea raspunsurilor fac diferenta intre culori...Dar nu este corect pentru alte culori sa spunem ca verdele inchis nu il gasesc. asta e discriminare...
As fi alb,puritate, si m-as uni c-un rosu de iubire, si-am fi un roz de fericire!
As fi : rosu si m-as combina cu "bianca= alb" si dupa combinatie o scot de o portocala!
As dori sa fiu verde si sa ma combin cu albastru=turcoaz(my favourite colour)
As fi albastru. si m`as combina cu negru [sunt doua din culorile mele preferate ]
Just4Joker întreabă:
Andrada003 întreabă:
Julyly2089 întreabă: