Serie de plot-uri.
j)M-as transforma in apa as aluneca printre gratiile custii apoi m-as face iar animal si gata.
e) arunca o privire spre t)
t) nu exista t)
d) tocmai observi ca exista.
e) i-as spune stapaului ca vreau la baie.( normal ca n-am sa fac in cusca ce animal sanatos nu merge la wc?)
m) am scris cam mult
a) plot a) m-as evapora.
r) i-as face ochi dulci stapanului iar cand ma scoate din cusca sa se joace cu mine l-as musca de varful nasului si cat el sta sa se vaite eu am taiat-o.
e) ps> pentru plot e ar trebui sa merg sa cumpar un super glue sa lipesc ce am taiat.
mda...
Awwww...
Te iau eu la mine.
Deja e "licitata"...e la mine deja
Ma bucur sa aud... sa ai grija de el/ ea da?
Pt tine ...singur
Singur?
Sigur**
Ma bucur sa aud asta
As urla pana ma aude cineva.Acel cineva o sa vina sa deschida usa custii si sa ma bata, eu il musc si scap(asta in care omu ala e foarte prost). Daca nu, m-as schelalai de "durere" sa il conving pe om sa intre sa vada ce am...si atunci il musc.Si fug, apoi o sa traiesc pe fuga ca Duffy Duck si Bugs Bunny si o sa descopar ca sunt un vrajitor! Oh stai, ai zis numa cum sa evadez...sorry *puppy face*
Dacă aș fi un animal aș fi un extraroceptropteu... Și aș topi cușca cu saliva mea extrauniculoră.
Nu ai înțeles nimic. Nu?
Cu urechile se fac lucrurile importate.
Mai multe vorbești cu prietenul meu imaginar
As roade cu dintii gratiile sau as urla pana m-ar auzi cineva / dau cu capu in tavan pana se rupe cusca
saske117 întreabă:
Julyly2089 întreabă: