| allynna17allynna a întrebat:

Daca ai mai avea doar o zi de trait, ce ai face in ziua respectiva?

fundita cel mai amuzant rasp; x

Răspuns Câştigător
| NoChanceForUs a răspuns:

M-aș trezi de dimineață.cam pe la 12 așa,m-aș duce la școală unde aș da de băut la toți amicii,aș instiga colegii din toate clasele la orgie si beție,pe urmă m-aș duce la director să fumăm împreună niște porcării, aș da foc la școală, m-aș duce gol pușcă pe bulevard și aș striga din toți plămânii:
„Cui se dezbracă îi dau 500 RON!"
Apoi o să merg cu 2 boxe gigantice in fața bisericii(să presupunem că e noaptea de înviere) și aș băga Paraziții-De ziua ta să le fac in ciudă babelor care se vor închina acolo în fața mea.
Apoi aș veni acasă și mi-aș da seama că totul e bullshit, n-o să mor ci doar m-ai păcălit tu.

11 răspunsuri:
| mihaitza_5287 a răspuns:

Ma casatoresc.:"big grinbig grinbig grin:

| CocaColaCuLamaie a răspuns:

Eu cred ca.m-as duce la directoare si i-as da fusta jos aleluia! si supa cred ca as manca o inghetata si imi fac testameentullaughing

| Quest a răspuns:

Doamnelor si domnilor, Va rog sa acordati acestui Raspuns voturi "amuzant" si "inteligent" fara absolut nici un motiv.
Multumesc!

| Caricatură a răspuns:

As striga in gura mare:Woaaai fraierilor scap de voi maine!
Say it loud, say it proud!

| pinguinuVerde a răspuns:

Aş bea o tequila întreagă,aş sta cu amicii, familia la un loc şi nu în ultimul rând, mi-aş lua la revedere de la budă.

| Dash a răspuns:

@Quest, Omg!
Ne-ai dat pe spate big grin

| NoChanceForUs a răspuns:

@Quest: La mine a acționat pisihologia inversă, ți-am dat stupid.

| skanduraaa a răspuns:

As fuma etnobotanice cu un peste afumat(la etnobotanice binenteleslaughing)

| ZonaZoster a răspuns:

As cauta pesti de aur si 'duhi' sfinti ca sa le cer sa imi indeplineasca dorintele: 1 inca o zi de trait ca sa vad cate 'stupiduri' imi fur, 2 sa o vad pe Alba ca Zapada mulatra si 3 sa voteze toti care cred ca sunt plecat cu capul la 'amuzant' (cred ca as lua multe voturi tongue)

| Bya132 a răspuns:

@NoChanceForUs
Ești tare vere straight face

| MissLaura a răspuns:

As jefui un magazin de calculatoare pentru o tableta grafica wacom cintiq 12wx!

Întrebări similare