Pai pe toti prostii care pun intrebari stupide si dau raspunsuri idioate si pe cei care pun intrebari serioase lacategorii neserioase(T/A)
pai daca ar fi adevarat numai vreo 100 de persoane ar ramane pe TPU
I as da afara pe aia care pun intrebari idioate si dau raspunsuri la fel de idioate si pe cei care pun intrebari serioase la categorii neserioase(T/A)
daca ar fi adevarat...ar ramane vreo 500 pe TPU(vream sa pun mai putini dar mi am amintit de expertii TPU)
Pe aia care tot o arde cu pocairea, manastirea, pacatosii si mania Domnului...desi s-ar pierde una bucata troll premium class.
Aia care exagera cu Dumnezeu se numea Marioara.
Pe ea+cei care cersesc funde+cei care cersesc coduri webkinz+cei care. mai bine nu.
Pe toti aceia care pun intrebari stupide sau de forma.sunt foarte multe intrebari care nu respecta regulile TPU
Ok, serios. Îmi pare bine că am primit stupid, deci nu mă vreți out.
Serios, i-aș da afară pe cei care:
- cerșesc funde
- pun postări irelevante, ghicitori doar de dragul de a da o fundă
- scriu în stilul @c357@.
- dau răspunsuri serioase la întrebările puse la mișto și sunt gata să înjure persoana respectivă crezând că vorbește serios...strică distracția mai pe scurt
- cei care pun întrebări ce își găsesc răspuns pe prima pagină a căutării google
- pe toți cei care își fac cont și pun întrebări doar ca să provoace lumea, să stârnească și ei conflicte etc. (exemplu @HATErock)
- trolii neamuzanți și enervanți (exemplu @Mărioara)
Cam asta e.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
monycutzza întreabă:
DaciaRomania întreabă: