As vrea sa fiu pentru o zi Dumnezeu . As face posibil tot ce as vrea as aduce un strop de bucurie acolo unde viata a lasat o lacrima.
As vrea sa fiu... ceea ce sunt acum.Nu ar avea rost sa fiu altcineva.Fiecare are avanatajele si dezavantajele vietii lui.
Buna, as vrea sa fiu o pasare, ca sa pot zbura, sa am aripi, sa ma inalt catre cer si sa strabat mari si tari, sa fiu libera si mi-ar placea mult sa pot zbura, ar fi ceva fantastic!
Buna. Daca ar fi sa fiu pentru o zi oricine imi doresc cu mi-ar placea sa fiu Bella, din faimoasa serie„Amurg", pentru ca as vreau sa vad cum arata Edward, cum e sa ai in preajma un vampir si atata iubire, dar toate acestea sunt vise, care se pastreaza undeva stingher in coltul capului meu...
Totul, as vrea sa fiu cate putin din fiecare om, anima, pasare, vant, ploaie, floare etc
Totul, as vrea sa fiu cate putin din fiecare om, anima, pasare, vant, ploaie, floare etc.
Onutzu,
Te-a mai intrebat lumea si in alte locuri, si te intreb si eu; esti barbat sau femeie? Oricum nu conteaza, sunt doar curios.
Julyly2089 întreabă: