Ilovecretaker siguuur.
O sa tampesc daca o mai "vad" mult cum se excita la poza lui
N-as omori pe nimeni! Nu pot comite o crima. Adica e simplu sa zic "Avada Kedavra!"(aka stergerea utilizatorului) si apoi din bagheta tasneste un jet de lumina verde spre victima, dar nu...eu nu-s asa! As vrea doar sa mutilez sau sa ranesc grav vreun troll, dar niciodata sa omor!
P. S. Culmea culmilor: M-am nascut cu scopul de a omori! Pe Voldemort
As omorau pe bombonika sau cum o cheama care pune intrebari sisi raspunde singura la ele
Sincer, pe "elisexugagica" or something.Defapt,pe toţi utilizatorii care pun întrebări super-idioate şi cei care cer la sfârşitul întrebării "Fundă? Pace" sau chiar"Dă'mi fundă :p"
Pe nimeni.Asa as ajunge la dictatura si nu ar mai intra nimeni pe site si nu as mai putea TPUi
We! te-asi omora pe tine ca ai minte de criminal! Ce-s cu intrebarile astea?
Dus rau...caz pierdut.Crezi ca site-ul asta e ca sa pui intrebari de psihopati?
glumesc nu asi omora pe nimeni. Oricum nu ii cunosc asa ca ma doare in paishpe ce-i cu viata lor
TPU = Toti Pentru Unu [si Unu Pentru Toti] si atunci de ce sa ne omoram pe noi insine? Trebuie sa fim uniti ca o...habarnam imi zici tu ce sa zic. Numai bine! Cu drag, Lola.
Pe anonimii aia care intra pe site si nici macar nu dau raspunsuri la intrabari, raspund tot cu intrebari. Puteti sa-mi dati cate stupiduri vreti dar asta e parerea mea.
davidutzu12 întreabă:
Julyly2089 întreabă: