| Bastet a întrebat:

Daca ai putea omori un user de pe TPU, pe cine ai omori?

13 răspunsuri:
| Fifylici a răspuns:

Pe... minehappy

| Șttefania a răspuns:

Pe Bastetsmug
Glumesc
pe nimeni:X
ador site-ul asta

| QuadruplePersonality a răspuns:

Ilovecretaker siguuur.

O sa tampesc daca o mai "vad" mult cum se excita la poza lui laughing

| Aero a răspuns:

N-as omori pe nimeni! Nu pot comite o crima. Adica e simplu sa zic "Avada Kedavra!"(aka stergerea utilizatorului) si apoi din bagheta tasneste un jet de lumina verde spre victima, dar nu...eu nu-s asa! As vrea doar sa mutilez sau sa ranesc grav vreun troll, dar niciodata sa omor!
P. S. Culmea culmilor: M-am nascut cu scopul de a omori! Pe Voldemort laughing

| MOONWalk_8865 a răspuns:

As omorau pe bombonika sau cum o cheama care pune intrebari sisi raspunde singura la elelaughing

| VladestepeTPU a răspuns:

Sincer, pe "elisexugagica" or something.Defapt,pe toţi utilizatorii care pun întrebări super-idioate şi cei care cer la sfârşitul întrebării "Fundă? Pace" sau chiar"Dă'mi fundă puppy dog eyes :p"

| pwp a răspuns:

Nu as omora pe nimeni
toti imi sunt dragi love struck

| LolNope a răspuns:

Pe nimeni.Asa as ajunge la dictatura si nu ar mai intra nimeni pe site si nu as mai putea TPUi

| Mandy a răspuns:

We! te-asi omora pe tine ca ai minte de criminal! Ce-s cu intrebarile astea?
Dus rau...caz pierdut.Crezi ca site-ul asta e ca sa pui intrebari de psihopati?

glumesclaughing nu asi omora pe nimeni. Oricum nu ii cunosc asa ca ma doare in paishpe ce-i cu viata lorhee hee

Răspuns utilizator avertizat
| LolaKissTheGirl a răspuns:

TPU = Toti Pentru Unu [si Unu Pentru Toti] si atunci de ce sa ne omoram pe noi insine? Trebuie sa fim uniti ca o...habarnam imi zici tu ce sa zic. Numai bine! Cu drag, Lola.

| Roberta00 a răspuns:

Pe anonimii aia care intra pe site si nici macar nu dau raspunsuri la intrabari, raspund tot cu intrebari. Puteti sa-mi dati cate stupiduri vreti dar asta e parerea mea.

| LPCTSTR a răspuns:

Pe Cookie.

Întrebări similare