As sterge toate conflictele pe care le-am purtat cu anumite persoane, pentru ca asa as avea o parere mai buna despre ele.
Bună
Dacă aş putea, mi-aş scoate amintirea cu fostul meu iubit.Am vorbit cu el pe messenger chiar acum şi parcă mi-e dor de el.Stăm în acelaşi oraş dar niciodată, chiar dacă ieşim amândoi, nu are cum să ne întâlnim.
Încă îl mai iubesc, dar el nu. Aş vrea să-l uit. Dar nu e posibil.
Pa, pa
Când am plecat fară sa privesc înapoi din viaţa fetei care am iubit-o cu adevarat
Daca m-ai intreba acum cateva luni, ti-as fi raspuns fara ezitare, dar acum nu pot. Nici o amintire nu mai e atat de apasatoare, incat sa n-o pot suporta. Nu cred, ca as sterge vreuna. Dar cu siguranta, vor mai aparea momente in viata, cand o sa am aceasta dorinta arzatoare, de a uita...
P. S. Foarte buna intrebare, asa ca n-am tinut cont de categorie, nu de data asta.
Daca as puteai as sterge amintirea fostului mei iubit.inca il mai iubesc dar el nu.am facut o mare greseala.acum nu mai pot sa-l uit si seara de seara plang
De fapt nu as sterge nimic chiar daca toate amintirile sunt neplacute pe loc dar peste cativa ani iti vei aminti cu drag
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: