As avea o mana in loc de picioare, un singur ochi, la spate, fundu'-n loc de stomac, si nasul invers.
Cu doua p*le drept coarne cu 10 pasa**ci pe spate si din ele sa iasa tot niste coarne si ma cacam numa madonna si aveam fata de sobolan mort intr-un WC public si picioarele ca scobitorile da mai subtiri si cu ohi in loc de dinti si curu verde!
Ca poza de la avatar, dar mai imbunatatita:Cu colti de 25 de cm,ochi rosii,cu o fata de troll, din fund mi-ar iesi un curcubeu, as avea vocea lui Fuego, aripi de musca, si cu limba despicata in doua!
As ave freza lui fuego, as avea fata albastra si din oci miar iesi confeti.mana mi-ar fi plina cu tatuaje cu pacala. in loc de picioare as avea roti cu tractiune 4x4 si din buci as trage cu dovleci.
As fi albastru cu toata fata plina de ochi rosii in varful capului as avea un corn...mas c**a cu struguri pe jumatate maro jumatate gri care au un parfum de caucic ars bagat intr-un melc mort gasit intr-o rama care fusese calcata de o masina.As avea o coada ascutita(verde) care daca o invart zbor.in loc de maini picioare si in loce de picioare maini.
Cu un ochi in c, ur. Cu miros de sobolan, cu o baba la spate pe post de GPS si cu shakira in chiloti.
As fi asa : un ciclop cu 4 ochi 1 brat in loc de**** 2 capete freza de rockar bratari din alea cu tepi la mana si una la cele 2 capete iar pisatul meu sa fie acid de topeste orice (imi da un motic sa nu ma pis in orice loc) si eram inalt de 3 metri si eram imbracat ca un emo. ASTEPT FUNDA
Eu am o coada de delfin, ochi de pedobear, par de bieber, dinti de aur ca a tiganilor, tate facute din ugere de vaca, gura de ornitorinc, picioare de soparla si cap in forma de triunghi. Doar imagineaza-ti! Funda?
DaciaRomania întreabă: