| Incarcare a întrebat:

Daca am trai pe un pamant plin de creaturi ciudate, tu... cum ai arata? Cel mai amuzant primeste funda!

Răspuns Câştigător
| Xtadelo a răspuns:

I'M Sexy and I Know It laughing

21 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Aș vrea să fiu ca tine.Pot?

| Dash a răspuns:

Dar nu traim deja intr-o astfel de lume?

| AikkoxD a răspuns:

Aş avea părul cu 2 cm mai scurt.

| Fiction a răspuns:

As avea o mana in loc de picioare, un singur ochi, la spate, fundu'-n loc de stomac, si nasul invers.

| TƎD a răspuns:

Mai frumos.

| Alyra a răspuns:

Eu...sunt deja o creatură ciudată. thinking

| Șosețică a răspuns:

Fuego combinat cu Bieber, deja imi imaginez ce bunoaca o sa fiuwinking

| cozmin556 a răspuns:

Cu doua p*le drept coarne cu 10 pasa**ci pe spate si din ele sa iasa tot niste coarne si ma cacam numa madonna si aveam fata de sobolan mort intr-un WC public si picioarele ca scobitorile da mai subtiri si cu ohi in loc de dinti si curu verde!

| W3R4 a răspuns:

Ca poza de la avatar, dar mai imbunatatita:Cu colti de 25 de cm,ochi rosii,cu o fata de troll, din fund mi-ar iesi un curcubeu, as avea vocea lui Fuego, aripi de musca, si cu limba despicata in doua!

Răspuns utilizator avertizat
| iKeel a răspuns:

Eu nu voi fii monstru. Eu voi fii tigru alb.

| NoShit a răspuns:

Păi suntem ciudaţi destul. Mai ciudat decât ciudat nu-mi vine în minte.

| LaNaibaa a răspuns:

As arata ca acum. - sunt ciudata in felul meu -

| thefighter1 a răspuns:

Cu un coi in talpa

| Ovidiu11 a răspuns:

Ca un clopotel.

| UnVis a răspuns:

As ave freza lui fuego, as avea fata albastra si din oci miar iesi confeti.mana mi-ar fi plina cu tatuaje cu pacala. in loc de picioare as avea roti cu tractiune 4x4 si din buci as trage cu dovleci.

| alexutzu1230 a răspuns:

As fi albastru cu toata fata plina de ochi rosii in varful capului as avea un corn...mas c**a cu struguri pe jumatate maro jumatate gri care au un parfum de caucic ars bagat intr-un melc mort gasit intr-o rama care fusese calcata de o masina.As avea o coada ascutita(verde) care daca o invart zbor.in loc de maini picioare si in loce de picioare maini.

| Zipix a răspuns:

Cu un ochi in c, ur. Cu miros de sobolan, cu o baba la spate pe post de GPS si cu shakira in chiloti.

| safir_8545 a răspuns:

As fi asa : un ciclop cu 4 ochi 1 brat in loc de**** 2 capete freza de rockar bratari din alea cu tepi la mana si una la cele 2 capete iar pisatul meu sa fie acid de topeste orice (imi da un motic sa nu ma pis in orice loc) si eram inalt de 3 metri si eram imbracat ca un emo. ASTEPT FUNDA big grin

| NyanCat99 a răspuns:

Eu am o coada de delfin, ochi de pedobear, par de bieber, dinti de aur ca a tiganilor, tate facute din ugere de vaca, gura de ornitorinc, picioare de soparla si cap in forma de triunghi. Doar imagineaza-ti! laughing Funda?

| LuZZeR a răspuns:

Sti ca esti pe facebook la TPU pentru prosti?laughing