| Bishop a întrebat:

Daca am visat azinoapte* ca ma plimbam prin Los Angeles intr-o masina luxoasa si il aveam ca sofer pe Zac Efron si ma urmareau paparazzii cu elicopterele inseamna ca o sa ajung acolo? thinking Si daca am mai visat ca am vizitat si cimitirul e de rau? thinking

9 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Visele sunt vise! Daca iti doresti asa mult poti ajunge departe dar visele sunt vise...

| Razvan a răspuns:

Practic in viitorul apropiat te va killari Zac Efron si vei fi inmormantat la Cimitirul Eroilor Adormiti Subithee hee

| Bishop explică:

@Goofy77 pai era cimitirul din LA cool
si eram alive!

| Bishop explică:

@identitate mersi de observatie, greseala mea, nu am tras pe nas si nici nu am fumat iarba

| BiaSiAtat a răspuns:

Nu prea cred! Viseele sunt o amestecatura de dorinte care formeaza un mic filmulet in mintea ta cannd dormi!

| irina20 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa stai departe de L. A, masina luxoasa si Zac Efron, s-ar putea ca in momentul cand paparazzii te vor alerga cu elicopterele e posibil ca unul din aparate sa-ti cada in cap prin trapa deschisa si sa ajungi la cimitir rolling on the floor

| Goofy77 a răspuns:

Eu stiu LA? cred ca mai greu dar in rest cred ca mult mai repede

| Hmmmm a răspuns:

Vezi ca nu sunt singura care zice ca ai fumat ceva sau te indeamna sa o faci?laughing))
ca rezolvare a problemei eu zic sa nu mai dormi. e mult mai simplu asa.si uite asa scapam si noi, astea care trebuie sa ascultam ce vise minunate ai, dar si tu, care te mandresti cu elelaughing

identitate
| identitate a răspuns:

Daca ai visat seara si nu noaptea, inseamna ca ai tras pe nas sau ai fumat prea multa iarba...