| angella1972 a întrebat:

Daca ar fi posibil sa opriti timpul, la ce varsta ati alege sa se intample? de ce?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Cu vreo 2-3 ani inainte de moarte.Sa imi vad toate lucrurile puse in ordine si sa fiu fericita si impacata(nu stiu cat de impacata dar sper ca o sa am mai multa minte atunci)

15 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

La 17.

Răspuns utilizator avertizat
| Silvia a răspuns:

La 15 ani...totusi...mai sunt aproape 2 ani pana atunci.big grin
Pentru ca eu consider ca este cea mai frumoasa varsta.big grin
star

| Orannginna a răspuns:

Pe la 35 de ani, cand o sa fiu realizata atat pe plan familial cat si al carierei (sper). Nu cred ca mi'as mai putea dori altceva. happy

| Sara a răspuns:

Clasa a8a. eram o combinatie dintre o viitoare liceeana, cu vise mari, si totusi cu o naivitate de copil. ma intelegeam bine cu,, familia mea din generala'' toti gandeam mai matur dar totusi eram niste fiinte fricoase de viitor.

kratos
| kratos a răspuns:

La 30 ca sa am mereu grija de familia mea si sa pot sa-mi iubesc sotia cum trebuie!

| MM a răspuns:

La 19-20. Atunci am simtit ca mi-a venit mintea la cap tongue

| arysa a răspuns:

15-16 ani primul an de liceu love struck

| www a răspuns:

La 21.

| vladutz00 a răspuns:

La varsta pe care o am, sa ma scap de testele de biologie laughing

| Aurelia a răspuns:

La 18 ani, deoarece atunci devii major si intri la facultatea pe care o doresti.

| Lola_5953 a răspuns:

26-27... deoarece... as vream sa termin liceul cu note mari, sa am o facultate un serviciu casa mea banii mei... un sot bun si un copilas de 2 ani straight face... [ pacat ca nu e posibil]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 25, pentru ca atunci s-a intamplat ceva in viata mea, nu vreau sa va intristez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se putea mai bine oameni buni.Nici eu nu ma puteam abtine sa nu premiez pe cineva care afirma sus si tare ca va sti sigur cind o sa moara ca sa opreasca timpul inaintea mortii cu 2-3 ani. Fenomenal...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu l-as opri angella.fiindca vreau sa ies la pensie. vreau sa fiu bunic. vreau sa imbatranesc.si...

Întrebări similare