anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ar fi sa alegi dintre a asculta muzica lui Justin Bieber si ati taia un picior...ce picior ti-ai taia?

33 răspunsuri:
| TiffanyღBJ a răspuns:

As asculta muzica adevarata big grin
Aaaaaa...si as invata gramatica daca as fi in locul tau. "...sa alegi INTRE" nu DINTRE si "A-TI taia" nu "ATI taia"!

| Musique a răspuns:

Aș asculta JB.
Vreau să rămân totuși întreagă.

| KiraVonHell a răspuns (pentru TiffanyღBJ):

M-am grabit...scuze.

| umbrax a răspuns:

Nu o sa aleg nici una nici alta prefer sa ascult altceva

| AnonimDeOcazie a răspuns:

Limba lui Justin Bieber cu drujba lui Hannibal Lecter.

| LastNight1324235436 a răspuns:

As alege picioru drept al lui Biberon

| CautNume a răspuns:

Cum adica "a asculta muzica lui Justin Biber"?!
Zgomotul acela se numeste muzica?

| IAmAFreak a răspuns:

I-as taia picioarel lui Barbie.

| NoChanceForUs a răspuns:

Aș scurta din al 3-lea, și așa e inutil așa.*ifyouknowwhatimean*

| Ţăpeşu a răspuns:

Pentrumai multe bancuri "replagiate" vizitaţi www.9gag.com sau www.tpu.ro/trivia-amuzante

| AikkoxD a răspuns:

Mi-aş tăia urechile şi aş asculta JB.

| Cristianne a răspuns:

Când o să terminați cu justin bieber?

Răspuns utilizator avertizat
| MauiNight a răspuns:

Nu va mai saturati de glumele astea expirate.
El sta bine mersi acum bronzandu-se pe plaja din Miami si voi niste amarati de copii faceti misto de el.

| StrumfLala a răspuns:

Nu stiu ce are toata lumea cu Justin Bieber. Totusi, e si el un copil care abia s-a lansat in industria muzicala. Daca ar fi ei in locul lui nu s-ar simti prea bine vazand ca toata lumea il critica.winking Ciaw:*

| Aneurysm a răspuns:

L-as impusca pe Bibar intr-un picior si l-as pune sa alerge. Cand oboseste i-as acord o pauza, iar cand aceasta se termina il impusc in al doilea picior si-l pun iar la alergat. Apoi ii dau foc si fac un gratar unde invit pe oricine vrea sa vina.

| Alyra a răspuns:

Depinde cine-mi cere să fac asta big grin.

| MauiNight a răspuns:

Imi place ca majoritatea de aici il vrea mort si apari tu cu poza lui la avatar laughing

| MauiNight a răspuns:

Taci si asculta JB!

| violetajustme a răspuns:

As asculta muzica. ce nebun si-ar taia picioru? sa fim seriosi si sa revenim cu picioarele pe pamant

| umbrax a răspuns (pentru asaqes):

Doamne si tu esti cu pandativul din inima?

| mgtow a răspuns:

Dar de ce nu i-as taia un picior lui biberon ca sa taca din gura cand il opereaza la spital? Merge ideea asta.

| ɔɐıɔ a răspuns:

Serios acum, daca nu va place nu ii mai faceti reclama.Nu inteleg ce e in neregula cu muzica lui.Fiecare are libertatea de exprimare.Sincer,nu am nici o treaba cu baiatul ala.

| alexyis a răspuns:

Well,let me think. După ce l-aș pune în fața trenului, a tractorului și desigur, a mașinii(ca să scap de el), aș merge și aș asculta KPOP toată ziua laughing

| Fiction a răspuns:

L-as asculta pe Bieber.Te rog, pleaca de aici cu Biberu' tau, am scapat de el, nu-l vrem din nou la T/A.

| Ralucaaa6 a răspuns:

Nu as asculta muzica lui (poate) dar nici nu mi-as taia picioarele.As taia un picior dar nu pe al meu laughing!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu înțeleg, ce rost are întrebarea asta?

| Fiction a răspuns (pentru alexyis):

Asculti Kpop?

| betsy a răspuns:

Pe amandoua... ale lui Bieber.

Întrebări similare