Owwww... Stiam eu, dar nu eram sigur. Deci, sunt un sufletist, asa ca salvez catelul. Viata nu poate fi cumpărată, dar calculatorul da. Nici eu nu as fi crezut vreodataca o sa spun asta. :)
Ma flatezi
Hmmm, buuuun. :3
Chiar nu tiar fi frica ca poate te musca si degeaba ai vrut sal salvezi :0
Îmi plac canibalii... și de cei care știu unde e nevoie de o cratimă.
1 caine in minus nu se observa, apai un pc de 20 de milioane, i-as cam simti lipsa Pe care ma disper pe jocuri aparute anul asta.La dracu cu caini, caini se reproduc, calculatoare nein.
Deci...spune prima data ce înseamnă pcu, si după iti raspund. Da Ok, nu stiu ce înseamnă. E cazul sa radeti de mine...
Calculatoru
De acord calculatorul il poti cumpara oricand viata unei finte nu iti dau funda apropo ce animeuri iti plac?
De obicei mă uit la animeuri horror, romance, aproape toate genurile... Preferatul este kuroshitsuji. Tie?
Pai nu stiu mai mult action horor oricum zi niste exemple
Mie imi palc : One Piece, Death Note, dar cel mai mult full metal alchemist (cred ca asa se numea nu stiu ) si naruto in afara de kuroshitsuji ceti mai place
Kamisama hajimemashita
Uraboku
Amnesia
Uta No prince sama
Naruto( mă uitam la el când eram mic...acum nu prea)
Tokyo ghoul
Hellsing
Inazuna eleven
M-am uitat si la Death note, dar când am auzit ca moare L, am încetat.
Sunt mai multe, dar nu îmi amintesc acum.
Trebuie sa mă uit si la lovely complex sa vad despre ce e vorba.
Owwww... Stiam eu, dar nu eram sigur. Deci, sunt un sufletist, asa ca salvez catelul. Viata nu poate fi cumpărată, dar calculatorul da. Nici eu nu as fi crezut vreodataca o sa spun asta. :)
Dar daca ar fi potaia ta
Tot PC-ul l-aș salva, nu-mi mi-ar pasă dacă potaia respectivă e a mea. Oricum nu aș salva un câine nici dacă ar fi al meu(eu unul nu mă ating de animale).
Da frate dar poti lua alt pc ))
Nu chiar, din păcate îs sărăntoc rău.
Frate nu-ti plac animalele
Mai ales vulpile
Mdaaah. Nu trebuie să-mi spui asta
Bine Foxy, nu mai spun ^^
FantomaTurcoaz întreabă:
TurnOn întreabă:
Liiidiaaa întreabă:
Antal_Iasmina_1984 întreabă:
Venerabilul întreabă: