Hm.m,grea intrebare.De ce nu? As fi J.B. si as avea o masina de cocalar(ca a lui)dar...imi fac un transplant de piele ca Michael Jackson si ma fac chinez(sau macar pe aproape)imi schimb parul, mi-l vopsesc dupa care o sa fac miliadre de dolari cantand peste tot cu noul meu hit by sC0obY(numele meu de acum inainte)
sC0obY-Cum l-am omorat pe Justin Bieber
urmat de urmatoarele single-uri:
Ce a mai patit J.B. dupa moarte
Cine a mai plans dupa J.b
Catelush cu parul cret(sa stie si americanii poeziile romanesti)
Apoi...as cucerii intreaga lume cu talentul meu muzicallllllll*sa recunoastem are putin talent prin tartacuta aia dar se da asa Smecher si Bombat de te zgarie pe creier cand il asculti.
Totusi....eu...sC0obY o sa fiu altfel! Nimeni nu ma va uita! Acum scuze dar toaleta de unde ti-am postat raspunsul va vi luata pentru a ascunde ramasitele lui Justin Bieber.Pe curand!
De ce am citit:
Dacă ai afla că dintr-un hobbit ar ieşi Justin Bieber, l-ai mai înfăşa?
Nu.Motivul:
Ca strangi timbre sau ca tragi pe nas,
Ca nu poti fara femei sau ca pui ierburi in atlas,
Poti sa spui oricum, eu le numesc vicii,
Atata timp cat cantitatea iti provoaca delicii,
Cand e vorba de dependenta, nu conteaza drogul
Cand te-ngropi cu ceva si ai uitat scopul,
Tremuri cand lipseste-acel ceva,
Fie ca e mouse-ul, fie ca e undita,
Iti gasesti mereu alte ocupatii Majoritatea luate de la altii
Uiti de prieteni si in general de toate
Si influentezi la randul tau mai departe.
E o scuza sau pretext cand n-ai scuza,
E consolarea ta cand altii te acuza,
Te amuza, cand din vorba-n vorba
Gasesti obsesia ta la altu'-n alta forma.Groapa buna!
Vai ce intrebare nedemna de Ryuzaki, adica toata lumea stie ca pentru a obtine un dezastru atat catastrofal ca Justin Bieber ai nevoie de ani de experimente esuate si in niciun caz nu ar fi posibil ca dintr-un singur hobby sa obtii asa ceva. In fine nu cred as putea deveni un un asemenea "geniu" sadic si suparat pe viata, astfel incat sa imi doresc pana si sa il imit pe Barbar ala.
N-am cum sa ma transform in JB ca sunt capra si in plus sa las branza pentru el? No.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: