| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a întrebat:

Daca ati avea dreptul sa faceti un lucru imposibil...care ar fi acela? Eu as vrea sa fac schimb de corpuri cu fostul meu prieten pentru o saptamana. Exact ca in filmul "It's a boy girl thing" daca l'ati vazutlaughing

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu m-ar ajuta prea mult să opresc timpul în loc. Nu ar mai curge apa, nu aş putea folosi computerul, nu aş putea asculta muzică (totul ar îngheţa) etc., prea multe inconvenienţe ca să duc ceva la capăt şi nici n-aş vrea să creez vreo gaură neagră în Univers;
Mi-ar plăcea să citesc gândurile, dar numai la comandă, că altfel aş înnebuni;
Dacă aş fi invizibilă cred că aş descoperi nişte lucruri despre mine, precum şi despre alţii, pe care aş prefera să nu le ştiu (Dumnezeu ştie de ce nu ne-a dat aceste puteri - ar fi un dezastru);
Dacă aş putea merge prin pereţi, la cât de stângace sunt, aş cădea în subsoluri;
Simţuri mai acute - nu e întotdeauna un lucru bun fiindcă nu toate senzaţiile sunt plăcute;
Cel mai mult mi-ar plăcea să pot vindeca oamenii doar atingându-i;
Apoi, ar fi frumos să pot citi oamenii - combinaţie între fin psiholog şi intuiţie impecabilă -, să-mi dau seama de intenţiile lor de îndată ce-i întâlnesc.
Chiar şi ultimele două au consecinţele lor şi trebuie să ai un caracter puternic să faci faţă tentaţiilor.

11 răspunsuri:
| Steffyy a răspuns:

Eu? sa ma fac invizibila sa fur toti banii din banci si sa ma rad de prietenii falsi phbbbbt

| AlexDj12 a răspuns:

As vrea ca o fata pe care o plac mult sa ma placa si ea timp de o luna. Ce bine ar fi!

| Rukhsandra a răspuns:

Da am vazut filmul laughing)
Mi-ar place sa am puterea de a manipula oameni din jurul meu sau sa pot citi gandurile big grin

| cristiannn_8836 a răspuns:

As vrea sa stiu ca gandesc feteledevil, ca la baieti ii usor sa iti dai seama, mai ales ca si eu sunt baiatlaughing

| perro12 a răspuns:

Poi, as vrea sa fac viata tuturor sa fie roz nu doar alb si negru straight face, prea multa ura, dusmanie si influenta banilor este prea mare.

HF

| Razvan a răspuns:

As vrea sa vad cum e sa fi un geniu al matematiciilaughing

| anad a răspuns:

M-as teleporta urgent pe o plaja in Hawai!

| Alexandru a răspuns:

As da timpul inapoi pentru a retusa unele aspecte ale vietii mele, care nu au fost tocmai benefice pentru mine, dar mai ales pentru cei din jurul meu. Am ramas cu regrete ca i-am dezamagit sau au crezut despre mine ca am fost rau intentionat, si as vrea atat de mult sa repar asta pentru a ma simti impacat cu propria persoana.

| paramore a răspuns:

De ce ai vrea astathinking cumva vrei sa mutilezi sarmanul baiatlaughing
hmm pai eu as vrea sa schimb lumeaoh go on
visam

| Crisstina a răspuns:

Eu. as vrea sa pot sa patrund in mintile oamenilor! big grin

| Bubu a răspuns:

Sa fiu invizibila sa vad ce fac altii laughing