O **** cu lant de haur la gat, e cel mai reprezentativ pentru Romania zilelor noastre
Http://img.kudika.ro/images/article_pictures/back/bunaciuni1.jpg
sa moara dusmani ca avem fete frumoase in tara
Mi-aş pune faţa mea pe el.
Şi voi, muritorii de rând, mi-aţi face plecăciuni.
Ahh, scalvii mei. ♥♥♥
Nu l-aş schimba, ăsta este simbolul ţării noastre : România. Noi suntem nişte oameni foarte bogaţi, şi nu l-aş schimba!
Intreaba-i si pe cativa unguri sa vezi ce parere au si ei...
P.S. (Nu am nimic cu ungurii care sunt de treaba, dar ceilalti sunt ingrozitori )
Kurva romani.
Adica Salut.
Usor ma , nu ai citit cu atentie ce am scris? Cu aia care-s de treaba nu am absolut nimic, sunt super ca oameni si am si prieteni unguri . Daca ai stii ce face politica ungurilor cu biserica din Romania ai vomita... plus altele (nu dau detalii despre chestia asta,). Si crezi ca nu stiu ce ai spus? Eu n-am chef sa ma cert cu un om care nu intelege nici macar un cuvant din propozitia mea, pentru ca nu isi are rostul. Si eu as putea sa iti zic ceva care incepe cu Bozm... sau cu P dar ma abtin, nu ma cobor la nivelul tau. Daca tu te frustrezi din orice, e problema ta, nu a mea. Szia!
A da, si daca nu stii ce inseamna ironie, te rog sa iei o carte despre asa ceva si sa o citesti, ar fi foarte util. Iti mai spun inca odata, eu ii respect pe ungurii care ma respecta si pe mine, ii si ajut daca e nevoie, dar aia care isi bat joc de tara noastra, NU! Sa ti se intipareasca bine in cap! Ca nu spun de 10 ori )
Eu nu sunt ungur de treaba.
Ardealu a mienk!
*in atentia ciudatilor, eu glumesc aici*
Mie imi place ca se aprind repede spiritele in discutii unguri vs romani, e amuzant, si trist, dar amuzant.
*rade*
Serios, ai glumit? Ca mai mult mi s-a parut ca te-ai simtit jignit la cum ai vorbit
Ti se pare tie, tocmai ce ziceam de spirit aprins.
Daca ma simteam "jignit", ziceam ceva : "szopni... egesz csalednak", da nu zis ca Ildiko la mine invatat fiu ungur jol.
Bine ca nu ai zis ca se aprind brichetele in discutie In fine, eu de plictiseala am vorbit
*rade si eu*
Uneori imi doresc sa nu fiu hibrid romano-ungur, sa ma alatur unei tabere, sa aprind brichetele in discutie.
*isi ia canistra cu benzina si pleaca*
) Szeretlek, Vicces vagy!
Koszi, szivem :* :*
Szivesen
Mai sa stii nici steagul Austro-Ungariei nu ar arata rau ca nou drapel https://upload.wikimedia.org/......nsign).svg
Gott erhalte Franz den Kaiser!
)))
L-as schimba complet. Cum? Sa-mi bag ceva de am vreo idee. Cert e ca l-as schimba
Multumesc mult Doamne!
P.S. Eu sunt MadaMadalinutza numai ca mi-am uitat parola si a trebuit sa-mi fac alt cont
Ba zebra, nu te mai certa cu Dumnezeu Tatal ca el e atotputernic si stii cum se zice : "daca te porti urat cu cineva Doamne Doamne te pedepseste" mai ales daca e insusi Doamne Doamne. Vrei sa te pedepseasca Doamne Doamne?
Asa, fiica mea. Am o pereche de aripi pentru tine.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: