| Gumiţă a întrebat:

Daca ati avea sansa sa il omorati pe Justin Bieber cum ati face-o?

Răspuns Câştigător
| PotcaPădurii a răspuns:

Intai l-as lega intr-o pivnita cu o pereche de catuse. Apoi i-as taia limba. Apoi i-as face crestaturi cu briceagul pe diferite parti ale corpului. Apoi as pune spirt pe ele. Apoi l-as castra cu un cutit de vanatoare. Dupa asta l-as tunde zero. Apoi i-as bate cuie in ureche. Apoi as taia usor muschii lui. Apoi i-as scoate un ochi si i-as taia nasul. I-as bea sangele incet, cu tact. L-as lasa sa zaca. L-as arde cu tigara. L-as biciui pe spate. L-as pune sa mearga prin foc. I-as taia sfrcurile. I-as cresta fata. I-as taia o parte din mana. I-as taia laba piciorului. L-as desena cu markerul ca la abator si l-as pica cu ciara in acele locuri. I-as pune taciuni incinsi pe piept. I-as decupa o parte din stomac. Find pe moarte i-as baga un cutit in inima si i-as sopti: Nobody likes you and Nobody wants you. Dupa asta l-as impusca.
(Va rog sa nu imi raportati raspunsul)

36 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Te-aş închide într-o cameră cu el şi l-aş pune să îţi cânte baby până îi ies ochii din orbită,până îi cad maţele, până când o să-i iasă toată ceara din urechi, până o să i se descompună oasele...şi o să îţi tot cânte până moare...asta pentru că iar ai adus vorba de haladit-ul de Justin!

| SuperNovaaaaa a răspuns (pentru Comeandtellmesomething):

Mancam si eu, acum numai pot sa rontai chipsurile in liniste si pacestraight face

| Comeandtellmesomething a răspuns (pentru SuperNovaaaaa):

Deci vrei sa continui? D:

| SuperNovaaaaa a răspuns (pentru Comeandtellmesomething):

Prea tarziu.M`am uitat la floricele pe campii si am terminat chipsurilelaughing

| Bya132 a răspuns:

Îl bag într-o cameră cu o melodie de al lui Rebecca Black şi apoi multe melodii de al lui Justin Bieber.

| LoL a răspuns:

Welll...l-as tunde chel si i-as aruca cu acid pe fata si dupa aia as punea pe Rebecca sa il violeze devil

| AnneBre a răspuns:

I-as pune Non-stop Retarded Horse

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

L-aș lega de un copac, aș turna multă benzină pe el, apoi i-aș da foc.

| Needle a răspuns (pentru ImYourFuckingNightmare):

Ce mai irosesti si sfoara? direct un tarus in inima si aia e rolling on the floor

| ImYourFuckingNightmare a răspuns (pentru Needle):

Merge și așa!

| Loveis4free a răspuns:

I-o bag pe Selena pe gat si ii zic sa incerce sa o f*ta. Dupa vreo 2 saptamani ar ceda si s-ar sinucide prin castrare

Răspuns utilizator avertizat
| AnaBlackVampire a răspuns:

L-as pune sa-si asculte propria muzica.

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Cu cea mai mica atentie, pentru ca e o sansa unica in viata! devildevil

| ClownFish a răspuns:

Eheee,l-as lasa sa moara in chinuri...devil

| BOOBZen a răspuns:

Il dau cu dezifectant...Yupi,si microbii mor!

| DarkMirror a răspuns:

In chinuri laughing

L-as droga (cu cocaina ca marijuana e scumpa), i-as injecta otrava de soareci, i-as taia picioarele, apoi l-as lega de un pat, si l-as tine in viata doar cu tigari si apa pana moare.

P.S. am 12 ani

| Forevăr a răspuns:

I`as baga un salam Praga in gat. Ar veni o fana de-a lui si i l-ar scoate. *realizeaza ca nu e buna ideea* I-as scoate ochii si i-as turna benzina in ochi si ia-s pune 2 lumanari si as da foc la acele lumanari.

| Aleqa a răspuns:

Cu mana, cu o funie groasa si cu multa atentie.devil

| DreamAutopsy a răspuns:

Îi pun superglue în ochi, îi tai limba cu lama, îl ard cu țigara,îi torn pe gât apă clocotită,îi smulg pielea,îl rad în cap cu cuțitul,îi sparg timpanul, îi pun cărbuni aprinși în chiloți apoi îl castrez, îl pun să asculte Dimmu Borgir...Cred că e de ajuns, sau poate nu?!

| LikeARollingStone a răspuns:

Pai i-as taia capul in fata tuturor idioatelor care ii sunt fane si apoi i l-as arunca, ca pe un tricou sa vedem care dintre ele il prinde...xD

| Mortich a răspuns:

Incet si cu mult sadism.

| Needle a răspuns:

In chinuri
devildevildevildevil
(de ce nu ma lasi sa postez?)

| XDarkAngel a răspuns:

Prin incinerare.

| traficantadepufuleti1234 a răspuns:

devil l-as pune sa asculte baby devil

| Tql a răspuns:

L-aş bate non-stop cu capul de toţi pereţii devil.

Răspuns utilizator avertizat
| Kazumy a răspuns:

Las taia bucatele las baga in 2 saci. unu il trimit lu vaca de selena si pe celalalt la fane

| jvv22 a răspuns:

L-as tunde pe fraier si s-ar sinucide

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-as arunca de la etajul 10 thinking

| Happyjump a răspuns:

Eu il urasc din trei motive 1. Ca e urat ca se poarta urat 2.canta groaznic. Si motivul nr.3. Cel mai mare motiv PUR SI SIMPLU. daca ar fi sa-l omor la-s omora ia-s scoate ochi si la-s împușca.

| Turquoize a răspuns:

L-as lega de un copac cu lanturi si l-as pune sa vada adevarul (adica.pe selena facand *** cu nick)>:). http://www.myfacewhen.com/19/