| CârnăciorIubeșteImprimantă a întrebat:

Daca ati fi fata-n fata cu JB ce i-ati face? cel mai macabru primeste funda rolling on the floor T/A

Răspuns Câştigător
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

*Interzis copiilor sub 18 ani* L-as lega cu o sfoara de un scaun,apoi i-as scoate ochii si i-as strivi,i-as scoate toti dintii cu un cleste ruginit,i-as smulge limba,apoi i-as da sa inghita otet, apoi l-as dezlega de pe scaun si l-as biciui, apoi l-as injunghia de cel putin 100 de ori, apoi ia-s taia pielea cu lama timp de trei zile(era o metoda de tortura chinezeasca), si apoi as pune peste el bolovani sa moara strivit.

19 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Infarct

| Musique a răspuns:

L-as ignora.
sau mai bine nu,stii ce,i-as arata muzica adevarat (nu stiu,orice)
si as addauga: "Cum nu suport eu manelele-n Romania, asa nu le voi suporta nici in America(sau ma rog, de unde ii) "

| bombănucleară a răspuns:

I-as cere un autograf si o poza si apoi,de fata cu el, le-asi scuipa, le-asi rupe in bucati si le-asi da foc.

| FucktheSystem a răspuns:

@UnUsual: Degeaba i-ai dat intre picioare ca e fata si nu functioneaza.
Nu zic ce i-as face dar va zic ca a doua zi o sa apar la tv pe posturile din toata lumea. devil

| EvangelineDS a răspuns:

Ias da in cap ca sa lesone dupa care las taia in mici bucatele inclusiv inima sau alte organe dupa care leas baga in valiza si las baga in gunoilaughing

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

M-aș că*a pe picioarele lui

| MeGustaaa a răspuns:

As veni cu un sicriu pentru el!

| ClownFish a răspuns:

Cred ca i-as da o palma usturatoare si sa ii iasa si dintii din gura laughing apoi un pumn in cap de sa se lase in jos si l-as strange de gat devil

| Rustin a răspuns:

Las scuipa intre ochi

| Musicmakesmefree a răspuns:

Ias trage una intre picioare si l-as incuia intr-o camera apoi as suna toate fetele pe care le cunosc sa zica la toate prietenele lor ca Justin Bieber e la mine acasa sa vina toate obsedatele de el sa il vada.Si cred ca atunci cand ar veni toate as da drumu la usa ca sa intre peste el.Pun pariu ca nebunele l-ar diseca si ar lua fiecare cate un organ de-al lui.Ce-as mai rade devil

Răspuns utilizator avertizat
| UndiscoveredSoul a răspuns:

L-as dezbraca si apoi l-as lega de un stalp, I-as desena cu cutitu pe el "I'm lesby and stupid" si dupa m-ar durea in fund de toate biberonistele alea care m-ar injura si probabil s-ar pune pe bocit laughing

| OchyDeViperă4Love a răspuns:

Pai, as scoate telefonul' mobil din geanta, as suna-o pe cea obsedata prietena de-a mea ( obsedata de Justin Bieber ), i-as zice ca il am in fata, as pune telefonul pe difuzor, iar URLETUL EI INFIORATOR il va speria pe Justin TampiBieber si va cadea pe cap, i se va desprinde capu' de corp, tot capu' ala gol va cadea la vale si se va rostogoli ca o minge ( capul lui TampiBieber = o minge de fotbal, goala, exact ca si capul lui ). Apoi... Iau corpul ( deja cadavrul laughing ) acasa, il pun in magazie apoi iau fierastraul electic, i-as taia corpu' in bucatzi, apoi bucatzile le-as dea catzelului meu, care mananca orice ( mananca banane, portoacale, castravetzi muratzi laughing )... SI DUPA AIA AS CHEMA TOTZI PRIETENII LA MINE ACASA SA DAM O PETRECEREEEEEEE! Apoi, cainele meu o sa vomite oasele castorului de Bieber laughing.
Sper ca te-am speriat! laughing

| Cristy990 a răspuns:

Iasi oferi un scaun electric sa se odihneasca.

| Cocoa a răspuns:

Disectiehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As lua un cutit l-as fugari printr-o padure(ca in Justify sex)

I-as taia corzile vocale ca sa nu mai aiba cu ce ne sacai

| CârnăciorIubeșteImprimantă explică:

@cocoa - daca o faci cat e viu primesti funda rolling on the floor

| Apple_5024 a răspuns:

I-as da cu parul in cap.Cat timp e lesinat, i-as baga muste si gandaci in gura si in cur. Apoi colectez niste urina si i-o torn in ochi. Apoi iau cutitul si il transez.Carnea rezultata o frig bine si o dau de mancare la cateii de pe strada. Oasele le macin, si le pun in ciorba lu' măsa. Părul il duc la Organizatia Fetelor Cheale.

| UnUsual a răspuns:

Pai, cum las vedea las scuipa intre ochi, i-as trage un pumn, i-as scoate toti dintii, i-as da una intre picioareeelaughing, las dezbraca si las urca pe statuia libertatii dupa ce fac un film xx cu el. happy

Întrebări similare