Daca as vrea sa-l impusc nu as putea, as da pe langa pentru ca nu as putea sa ma uit la Gaystin ca sa nu orbesc
L-as impusca pe JB, dupa care pe urs...si as lua leul
*se duce la magazin dupa ciocolata*
.incep sa ma dezbrac. ursul se excita.si in timp ce il rezolva pe gaystin iau leul si fug sa anunt pe cei de pe TPU(care il urasc pe giastin)si iau 10 lei pe bilet pentru a vedea faza, ma imbogatesc, si fug la disneyland
hai ladyj, baga-ma si pe mine pe lista...
Pun leu si ursu sa il bata pe biberon apoi omor animalele pana sa il omoare pe bieber si termin eu treaba
O maniaca JB (LadyJ): Te impusc pe TINE in cap, desteapto!
Un om perfect normal: Il impusc pe Justin Beaver de doua ori.
Pai...L-as impusca pe Biberon cu 2 gloante si pe urs si leu i-as lua acasa :X
*pleaca incantata spre casa cu ursul si leul dupa ea*
As impusca papusa Barbie de 2 ori :O sa fiu sigura ca am murit.
Il pun pe urs sa il doboare pe giastin castron, apoi pe leu sa il tina jos si il impusc de 2 ori pe giastin, sa fiu sigura ca a murit.mai bine traiesc cu un leu si cu un urs, si macar stiu ca am salvat lumea daca o sa fiu mancata
Buna il bat bine dal draq si dupa aia ii trag 2 gloante in cap sa fiu sigur ca a murit.
Bag leul in buzunar, cu un glont il impusc pe GB, ursul face "mor, mor" si moare, iar un glont il pastrez pentru situatii de urgenta.
As prefera sa mor mancata de leu si urs, dar sa il vad si pe "GIASTIN BIBERON" mort
deci ii trag amandoua gloante in capatana lu JB si dupa aia poate nu observa leu si ursul ca ies din camera
Michaela89 întreabă:
Schonel întreabă:
Julyly2089 întreabă: