Ce cine sa planga dupa mine, daca il va dpe unu ca plange il bantui, nu maincalzesc cu ceva lacrimile lor.
Apăi prea multe persoane mi-ar duce dorul și cred că nu-mi validează răspunsul dacă fac ditamai lista
Ashadow a murit.Va invitam la inmormantare pe data de...
*publicul casca,greierii canta*
Ok,primiti pizza si coliva daca veniti
Soapte in public:da ma, a murit ala, cum il chema, Ashadow, hai si noi la inmormantare ca a fost un om bun saracu...
*emo mod on*
Nimeni nu ar plange dupa mine. Sunt inutil.
*emo mod off*
Daca scriu toata lista as imbatrani.
Asta nu stie nimeni. Cine stie cati dusmani avem si cine asteapta sa ni-se intampla ceva rau. Cred ca parintii sigur ar plange um si eu asi plange pentru ei insa, la capitolul prieteni am multe indoieli.
Da,ai dreptate.
De ce spui asta? FIECARE om e unic Apropo, ce cauta intrebarea asta la T/A? Redirectioneaz-o
Şi dacă aş muri, cui i-ar păsa?
Probabil câtorva...
Trei zile la înmormântarea mea
Şi-apoi ar uita...
Nu se stie.Dar cred ca Chuck Norris ar plange din cauza ca nu m-a omorat el
Familia,prietenii adevarati si cei falsi care vor transforma pana si inmormantarea mea in ceva despre ei
Toti ca as pune in testament sa taie ceapa 3 zile dupa inmormantare altfel ii bantui si nimeni nu vrea sa mai stau cu el si mai mult.
Apropo asta imi aminteste de ceva facut de mine : Daca ai muri e as da party.
Eu sunt 100% sigura ca cel putin 30 de persoane ar plange pentru mine ( familia =8persoane; rudele=7persoane; prietenii apropiati =4persoane; colegii=11persoane )
DaciaRomania întreabă: