As incerca poate Timisoara, am mai fost de cateva ori pe acolo imi place orasul, e mai curat ca Bucurestiul si mai linistit
Oriunde, dar sa fie oras mare... m-am saturat de barfele de la mine din oras (fiind un oras mai mic )...
Cluj, Timisoara.in vest oricum.Insa mi-ar fi greu pentru ca m-am obisnuit in Bucuresti, cu agitatia, traficul intens, aglomeratia.chiar si cu poluarea.
Bucuresti unde stau, nu cred ca as putea locui altundeva... poate as incerca si Oradea
In Bucuresti...deoarece ruleaza cu o viteza accelerata... iubesc aglomeratia...cind orasul e impinzit de multi oameni...hmm.un amalgam de localuri...in general un local mare deschide o multime de posibilitati.
Nu sunt din Romania, dar am fost prin multe orase din Romania, cele mai frumoase mi se par Cluj si Timisoara, dar... Bucuresti este Bucuresti, poate ca m-am obisnuit aici, asa ca, aleg Bucuresti.
Sibiu sau brasov, sunt aproape de munte
nu vreau sa i jignesc pe cei din bucuresti dar nu as locui acolo decat daca as fi constrans de ceva.
Am fost, sunt şi voi fi, îndragostită pentru totdeauna, de oraşul meu natal. Fară motive speciale: pur şi simplu!
Imi plac orasele mai mici...Am locuit intr-unul de munte - l a Miercurea-Ciuc si mi-a placut foarte mult peisajul... Dar nu mi-a placut frigul. Imi place orasul in care locuiesc acum - Deva... Imi place Aradul foarte mult si Iasiul. Sunt intimidata de Bucuresti si ma simt pierduta acolo.
Poate ca nu m-as mai muta... decat daca ar fi neaparata nevoie.
Ma atrage marea - Constanta... dar cred ca nu as putea sa rezist fara muntele cu care sunt obisnuita.
Pai am stat si m-am gandit in ce alt oras as mai putea trai, si am auzit de la multi care stau in Oradea ca e foarte frumos, linistit... da nu las eu Bucurestiul
Foarte bine eileen.Nici eu n-as lasa Bucurestiul(desi momentan studiez la Londra)..sunt fete prea frumoase...
Eu din BACAU nu ma mut nici sa imi gasesc jumatatea in alt oras.Deci de o fi sa imi gasesc jumatatea trebuie sa faca mutatie la BACAU.)))))))))
Aici unde sunt acum( Medias, jud Sibiu). De ce? pentru. ca deja am ales. Am stat in Bucuresti 4 ani, Pitesti 1, 5 ani si m-am intors in Medias, Alt oras din Romania in care as sta? Poate Cluj, Brasov, Sibiu, Timisoara. Sunt cateva dar acu sunt multumit.
Unde stau acum e perfect, e ce mi-am dorit de ceva vreme. In Bucuresti am stat 5 ani, si in primul an de facultate imi amintesc cum imi cadea parul... frate, asa poluare nu s-a mai vazut! Prefer orasele mici, linistite, cu multa verdeata inclusa ( parcuri, zone de agrement ) sau dealuri si paduri alaturi... munte...
In bucuresti, pentru ca daca te fura cineva.mereue multa lume si te poate ajuta si mie imi place langa lume!
Adelina906 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: