| RedBullÎmiDăAaaripi a întrebat:

Daca ati putea merge pe orice planeta, pe care ati alege-o? Cel mai amuzant raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| Kuzco a răspuns:

Pe luna sa vad daca sunt gaini si sa vad cate oua au pe luna rolling on the floor

9 răspunsuri:
| Pisicuța a răspuns:

Pe planeta TPU

| carminaburana43 a răspuns:

Planeta Venus.Nu e amuzant raspunsul dar e sincer.Imi place iubirea si zeita Venus e zeita iubirii de aceea as fii curioasa de Venus.

| Betty a răspuns:

Pandora smug laughing
Acum serios...probabil ca pe Pluto sunt curioasa daca e chiar planeta thinking laughing

| Alexakos a răspuns:

Eu pe planeta "realitate", cine intelege... bravo cine nu...bafta

| Geo14 a răspuns:

Pe planeta Ciocolatei. Sa fac baie in ciocolata, sa mananc ciocolata, totul sa fie facut din ciocolata ca sa dau in diabet.laughing

ha' so funny

| XKidutzaa a răspuns:

Marteeee... e rosie ca focul si as merge si as striga pe pamant:extraterestrilor si apoi as face rosiu pamantul(cand ajung acasa )cu un lansator de chackup ca sa semene cu amrtelaughing

| TheCritic a răspuns:

Pe Terra ca acum sunt pe Pamantrolling on the floor(stiu ca e una si aceeasi). Habar nu am.Cred ca as ramane pe Terra. Vreau prima data sa descopar planeta mea, cred ca e frumoasa si apoi urmatoarea...Luna; vreau sa invat limba luneza, sa mananc branza lunara si sa imi fac prieteni lunatici, sa conduc lunicule(vehicule), sa beau luapa. Dar tu? cred ca vrei sa ajungi pe Terra nu?

| raluk200 a răspuns:

Maimutelor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe Marțimia că tot avem telefonie mobilă și acolo laughing gen : Maximia laughing