Cateva combinatii:
1. M-as face invisibila, as citi mintile tuturor si celor care ma critica sau ma enerveaza, le-as trage cate-un sut ori le-as rupe parul din cap. Aa, apoi as folosi intrarea in corp si le-as intoarce stomacul.
2. As citi gandurile profesorilor si as afla raspunsurile, uneori as face pe inteligenta raspunzand inainte de a pune intrebarea. Bineinteles, aici ar interveni si invizibilitatea: as cere voie la baie, m-as intoarce prin perete, m-as pune la catedra si i-as pune piedica profesorului.
3. Invizibila, trec prin peretii magazinului si apuc tot ce vreau.
Unde e vorba de mistic acolo sunt si eu daca as fi invizibila m-as duce in cancelarie peste un anumit prof de mate, cred ca l-as bate cu manualul (ii arat eu lui)daca as putea pantrunde intr-un alt corp as vrea sa fiu Megan Fox(mi-a venit asa)nu de alta dar cineva trebuie sa-i strice reputatia (sa nu se supere fanii dar sunt pusa pe rele)cat despre cititul gandurilor (nu-mi place sa citesc, ma uit doar la poze)as vrea sa patrund in capul lui Basescu (ceva in folosul comunitati)stiu ca e un loc sumbru atat de gol incat se aude ecoul dar i-as baga eu niste idei in cap, cum s-ar conduce un stat (modesta de mine)sa nu ma votati pe mine presedinte ca o sa fie mai rau ca-n Africa
Bună!
Păi la invizibilitate(cu un pic de intrare prin pereţi ), m-aş duce în vestiarul de la sala de spor fară să ştie colegele mele, şi aş afla poate de ce mă bârfesc aşa de mult.
La intrarea în corpul altcuiva aş alege mai degraba să trec prin pereţi (se poate?) să mă duc la un magazin şi să iau tot ce poftesc.
Şi la citirea gândurilor, aş alege să o folosesc la şcoală, să răspund la întrebări înaintea tuturor!
O zi frumoasă!
1. Daca as fi invizibila, as cara cativa pumni lui DD fiindca prosteste natiunea cu Oglinda lui!
2. Daca s-ar putea, as intra in corpul unei pisici, fiindca as hoinari fara griji toata ziua, ba chiar, daca as avea chef, si noaptea, si nu m-ar intreba nimeni :"ce mancare ai facut astazi?"!
3.Cat priveste cititul gandurilor, n-as vrea sa le citesc pe ale nimanui:sunt satula de ale mele!
Din toate astea, citirea gandurilor ma cam atrage, nu gluma.
daca as fi kapabila pentru a citi gandurile, as intra in mintea
iubitului, savad daca se gandeste doar la mine
Julyly2089 întreabă: