-200 de grade.
Explicatie:
+100 Grade fierbe apa
0 Grade ingheata
Fa tu mai departe
Deci, daca in sufragerie sunt 14 grade si in dormitor 12, atunci in casa sunt 26 de grade. Nu stiam eu de ce transpir asa.
-1 Grad
Ma'h, tu vrei sa ne faci inteligenti prin a face calculul? .
Sper ca am raspuns bine.
In mod logic tot 0 Chiar daca nu am fost asa buna la mate tabla inmultzirii tot am stiut-o si inca o stiu
Matematic vorbind e logic ceea ce am spus dar e ceva shmecherie cu gradele Fahrenheit, nu?
Din punct de vedere fizic, va fi de doua ori mai frig la temperatura la care lucrurile vor ingheta de doua ori mai repede.
Depinde cum vrei sa o iei...in general se mai spune in popor:'-ba azi ca azi da maine va fi de 2 ori mai frig' si se spune pentru accentua gravitatea situatie ca si cum ai spune maine va fi grozav de frig sau foarte frig...insa MATEMATIC e gresit sa spui asa.
REZOLVAREA MATEMATICA AR FI ACEASTA:
0C = 273K
273K / 2 = 136K = -136C
ori
32F = 492R
492R / 2 = 246R = -214F
-214F si -136C sunt acceasi temperatura!(unde F-Farenheit, K-Kelvin, C-Celsius, R-Rankine).
Ai inteles?
Cory89 in mod logic nu are cum sa fie tot 0. Nici raspunsul tau si nici a lu roby67 nu sunt corecte. Mai incercati
Transformi 0 grade celsius in fahrenheit care este 32 fahrenheit.
32 x 2 = 64
transformi 64 fahrenheit in celsius.
64 degrees Fahrenheit = 17. 7777778 degrees Celsius
deci vor fii -17 grade
vroiam sa vad daca stie careva.
@aneska ii gresita si ideea si calculul tau. daca ai transforma in grade F ar fi -8, 8. dar fizic, gradele sunt calculate in grade kelvin. wdasd a facut bine calculul dar daca vrei sa dai raspuns logic matematic si nu fizic, trebuie pusa virgula dupa prima cifra pentru convertire. deci raspunsul logic pentru scara celsius ii -1, 36.