| chiftelutacrocanta a întrebat:

Daca chipul persoanei tale iubite ar aparea pe cer in fiecare seara dulce pentru tine spune-mi tu cat ai sta sa privesti chipul pe cer? Ai zambi cerului zilnic atunci sau te-ai plictisi intr-o zi?

9 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Nu...eu mi.as alege o stea!

| Doub a răspuns:

Veşnic aş sta să-mi privesc chipul

| Mayhem666 a răspuns:

Care persoana iubita? laughing
Stii care e coincidenta? Eu aseara am iesit afara din casa si m-am dus in grasina si am stat cam jumatate de ora, sau mai mult si m-am uitat incontinuu la cer. A fost foarte frumos, am observat si cateva chestii putin neobisnuite, si chiar am vrut aseara sa pun o intrebare despre misterele noptii si al spatiului, dar m-am gandit ca oamenii o sa spuna ca bat campii, si ca am pus intrebarea doar asa ca sa fie pusa, si am zis ca nu o sa mai pun intrebarea aia, mai ales ca multi oameni nu cred in existenta OZN-urilor si ar fi dat un raspuns sec, dar totusi cred ca o sa pun o astfel de intrebare, asa ca nu-mi fura ideea laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Dar ce vina ar mai avea si cerul s-o suporte seara de seara?

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Nu l-as privi neincetat.

| August99 a răspuns:

As fi recunoscatoare. doar pentru mine? M-as uita la el pana adorm happy

| Claudiu1905 a răspuns:

Am ochi alunecosi si inima zburdalnica, merge sa fie slideshow?

| Regedesubmunte a răspuns:

Decât să stau să privesc chipul ei mai bine mași duce la ea acasă să o văd în carne și oase, să o întreb, să vorbesc cu ea, să ne simțim bine înpreună până se scoală tacsu și măsa și atunci este posibil să mă uit pe cer până dimineața cu vreo două coaste rupte și un picior fractural!

Întrebări similare