anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca cineva, asa ca mine, are tehnica bunicului in ce priveste calculatorul cam ce parere v-ati face despre respectivul? Problema este ca nu vreau neaparat s-o capat dar se ivesc unele ocazii in care constat ca-s pe undeva prin baie.

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Nicio parere. E vorba de nestiinta, atat tot. Daca nu stii sa folosesti calculatorul, inseamna ca nu te-a preocupat acest lucru si ai avut alte griji paralel. Am intalnit multi oameni intelectuali, foarte cunoscuti care nu aveau treaba cu calculatorul si nici nu le era rusine sa o zica.
Nici eu nu stiu sa gatesc, stai linistit.laughing

9 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sa fim seriosi! Nu toti ne-am nascut cu calculator in casa. Facem parte din generatia care si-a petrecut copilaria (fericita) catarandu-se prin pomi si nu butonand la GTA. Eu, tot ce stiu, am invatat de la capcaun. Si, inca mai invat. Deci...calmeaza-te, invata, greseste si nu te sfii sa intrebi un prieten atunci cand nu stii ceva.

| Bacemi a răspuns:

Daca as vedea ca vrea sa invete as incerca sa il ajut. Nimeni nu se naste invatat. Si tu probabil ai invatat pe altii la randul tau in diverse probleme. Stiu pe multi care spuneau ca nu au nevoie de calculator si nu faceau mari eforturi sa invete dar incet, incet au realizat ca este foarte util. Daca vrei sa inveti, o poti face. Totul tine de vointa si rabdare.

| JeSa a răspuns:

Nu suntem perfecti! Cuvintele se uit, faptele raman. Nu se judeca dupa aparente. P. S - oricum stiu ca dai dovada de mult umanism. Cu respect, Jessy

| JeSa a răspuns:

Harciog inteleg perfect, no ofence!
Numai bine, Jess

Shin
| Shin a răspuns:

Eu mereu am spus ca "Nu e o rusine sa nu sti, e o rusine sa nu vrei sa-nveti". Daca nu au skill-uri la IT&C inseamna ca ai alte skill-uri in alte domenii pe care eu nu le am. Nu e o rusine e chiar de invidiat, poti aduce o pata de culoare intr-o adunare "calculatoristi" tongue
Numai bine, Shinwinking

| Aliyaa a răspuns:

Pai o parere buna nu toata lumea stie sa folosesca anumite electronice sau pur si simplu nu i place nu trebuie sa judecam un om dupa aparente sau dupa care lucruri stie sa folosesca, trebuie sa l judecam dupa caracter! mai ai timp sa inveti sa folosesti pc!winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc Jess, daca te referi ca am fost rau la alegeri a fost ca nimeni nu mi-a oferit nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer? Nici eu nu-s as in materie, nu am facut cursuri de info, conteaza doar sa vrei sa inveti, sa te depasesti pe tine insasti si daca poti este bine, fiecare cu talentele si problemele lui, nu poti judeca un om doar dupa atata lucru!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bacemi te inteleg, ii inteleg si pe cei despre care spunea-i, dar cu regret, calculatorul nu as vrea sa faca parte din viata mea atit de mult.