| Cretaker a întrebat:

Daca Dumnezeu a creat pe Adam si Eva, atunci...de ce in picturi apar cu buric? (cordon ombilical?! Goddamn wat?)

http://g1b2i3.files.wordpress.com/2008/09/457px-duerer06 .jpg

11 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Fiindca atat gandeste omul! ce crezi ca adam si eva purtau frunze?

| anad a răspuns:

Adam are buric fiindca pe acolo cred ca i-a scos coasta, iar Evei i l-a facut sa semene cu Adam!

| hominid dreak a răspuns:

Nu buricul conteaza, ci ce este cu o palma mai jos. Ce, crezi ca Adam si Eva isi puneau frunze peste buric?

| TwixulDrept a răspuns:

Pentru ca pictorii nu stiu daca aveau buric sau nu ...sau asa au vrut ei... ce crezi ca si la fata semanau exact? Nu au de unde sa stie si de aceea ii deseneaza si "modeleaza" dupa bunul lor plac

Răspuns utilizator avertizat
| ɐɹıʌןǝ a răspuns:

Păi pictura este făcută de un pictor din imaginația lui, nu știa precis cum erau pe atunci.

| MikeRowe a răspuns:

Cred ca Adam, in pictura aia, a fumat iarba
Ce fata are laughing

| dsadasdsada a răspuns:

LOl xDD ce mai intrebare laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine crezi tu ca picta pe timpul lui Adam si Eva ca sa stie sigur daca au avut buric sau nu? Astia care care picteaza le face si un buric ca sa apara mai uman sau le face buric ca alti ca tine sa nu intrebe "Dar Adam si Eva de ce nu are buric in pictura asa?"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa nu se simta diferiti fata de copiii lor ce urmau sa se nasca,"tata tu de ce nu ai buric?" tu ce i-ai raspunde la al tau copil?
Dumnezeu s-a gandit la toate raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astia cred ca sunt primii oameni de pe alta planeta, alta lume, alta galaxie.ca prea urati sunt!

Oricum, dumnezau nu exista, lasati prostiile!