Dupa mine... cred ca ar iesi ceva misto daca ar compune pentru Holograf:)... ar mai fi si variante hazlii de gen Ca$$a Locco sau Parazitii:))... dar oricum as vrea sa-i vad cum ar canta impreuna cu Coma, Suie Paparude sau Fluturi Pe Asfalt (www.myspace.com/fluturipeasfalt)
Vezi ca esti super, nebunaticule? "Sara pe deal"/"Somnoroase pasarele"(asta o canta Basescu), poate ar compune pentru corul "Madrigal", poate pentru TPU melodia "Si daca?", revenim "Si daca ramuri bat in geam/De ce nu tai copacii? si daca Eminescu ar merge la o betie cu Moga, acest" motzart al Romaniei", cred ca ar taia o padure (evident Eminescu) si nu un ram...
In final, nu ar compune nimic pentru nimeni... Eminescu este unic asa cum este si pe un tablou de-al meu gasit intr-un pod abandonat...
Cine nu a citit macar 2 poezii din Eminescu nu cunoaste ce este fiorul dragostei adevarate.
Eminescu sunt eu!
Este destul de greu sa il poti compara pe eminescu cu oricare poet in viata.cu toate ca sunt cateva melodii pe versurile lui, si suna destul de frumos.
Eminescu a fost un mare poet filosof dornic a raspunde artistic marilor intrebari ale lumii. Poate ca nici n-ar fi sesizat ca in Romania exista trupe.Cunostea bine muzica clasica din timpul studentiei de la Viena.Trupele apeleaza la textieri care nu sunt poeti ci doar versificatori. Mira
"Nu credeam sa-nvat a muri vreodata...", ar putea deveni un hit al timpurilor nostre
Stiu ca nu are legatura cu intrebarea ta... dar eu m-am nascut in aceeasi zi cu eminescu [pentru necunoscatori, 15 ian]
SUNTETI NIKTE RETARDATI ASTIA CARE VB. IN BATJOCURA DESPRE EMINESCU! SA VA FIE RUSINE!
Eminescu nu s-ar injosi la astfel de "trupe" de rahat, pe care bineanteles nimai Romania( se putea oare altfel) le poate produce.
Eminescu are niste versuri puerile, cred ca ar putea fi cantate de copii : Blaxy girls / bambi / Alina Sorescu (pe vremea cand canta). Nu imi place nici Eminescu ca persoana si nici poeziile lui.
P. S. : Nu am nevoie de critici, asta e parerea mea si atat, mi-a fost de ajuns faptul ca profesoara decreierata de romana, care, intreaga-i viata era un altar inchinat lui Eminescu, mi-a pus multe pile sa fiu exmatriculata, doar pentru ca i-am spus ca nu imi plac poeziile lui (si nu a reusit, pentru ca nu avea motive intemeiate).
Poi in primul rand...ar incepe cu manele...ar face versuri pentru gutza din alea de dragoste... dupa sar reprofila pe etno si ar compune pentru fuego si irina loghin... apoi ar participa la eurovizion...ar pierde... dupa sar baga si el in mo-randy...s-ar numi em-mo-randy... apoi stiti ca la un momendat inebuneste...de la sifilis...si siar pierde geniul pe tarky si naomi...))
Euudeea29 întreabă: