Nu chiar, cel mai probabil pentru ca sunt obosit...am fost ceva de genul "WTF"
Mi.a spus.o o prietena si eu n.am ras, si ea a sarit repede ca n.am simtul unorului
Nu e asa de amuzant, pentru mine nu e amuzant mai deloc, am citit de vreo 3 ori ca sa vad gluma...acum depinde si de felul in care o spune si cand o spune...
Daca te apuca un ras isteric de fiecare data cand vezi asa ceva atunci ori ai o problema grava ori un simt al umorului foarte ______.
Eu cred ca si daca o citeam pana dimineata, tot nu ma prindeam, ea mi.a explicat.o si tot n.am inteles decat 1%
Nu prea ai de ce sa te prinzi, este o gluma seaca, atat. Mi se pare tot una cu faza aia "Hai sa-ti spun un banc." "Baanc..." Glume jalnice...se vede ca unii nici macar nu se straduiesc sa le faca.Nu baga in seama tot ce zice acea colega.
Ăăăă...tu imi ceri mie sa ti-o explic? Nici eu n-am inteles-o )
Nu, pentru ca deja m-am intalnit cu o astfel de problema : Ana are 4 mere, o gaina mananca un vierme, calculeaza masa soarelui stiind ca Ion are un sac cu cartofi. Cam asa privesc eu problemele la chimie de la evaluare.
Nu, pentru ca am văzut ieri o poza pe care scria asta sau ceva asemănător
Pai dintr-o poza e luata
Nu,sincer nu.Ce e amuzant aici? Eu sunt genul de om care prefera umorul direct sau fin, dar cu inteles, cap si coada.
De oboseala credeam eu ca am citit tot gresit, si am mai citit tot inca de 3 ca sa fiu sigura
Asa am facut si eu
Imi pare rau atunci
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: