anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca Giastin Bibar ar veni in Romania, ce ati face daca biletul ar costa 2 lei(ca talentu lui)? Eu unul as lua o galeata cu rosii stricate si as arunca in el...laughingVoi ce ati face? T/A

Răspuns Câştigător
| Bya132 a răspuns:

Printre pesoanele înebunite, aș fi ( cred că ) o singură fată care huiduia în gura marehee hee

8 răspunsuri:
| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

I-as cere un autograf pe o bucata de hartie igienica.

| Deny1333 a răspuns:

Aş lua 2 bilete. unul pentru mine şi unul pentru tunul meu. o să fie un spectacol de artificii. xD

| CoMyYySiAtat a răspuns:

Sa coste 2 lei talentu lui? Tu esti nebun/a? Adica cum, de cund ai dreptu tu sa zici ca talentu lui valoreaza 2 lei? Doi lei sunt prea multi, talentul lui nici nu valoreaza, are in minus! Deci nu as merge!

| ProjectJackpot a răspuns:

Esti constient ca te-ar linsa toata multimea si ai face si o plimbare pe la arest preventiv? Eu zic sa adormi noaptea pe o alta melodie, nu pe "Baby" (by Justin Bieber), ca nu-ti prinde binewinking

| Vladex1 a răspuns:

As invata gramatica sa stiu ca se scrie Justin Bieber inteligentule

| Vladex1 a răspuns:

Punem toti bani si luam un tir cu rosii

| Mellie00 a răspuns:

Eu l-as arunca pe biberon (ca asta e numele lui) de pe scena si as privi cum moare cu popcorn si o sticla de Pepsi, apoi după "balci" fac 10000000 de petreceri de fericire ca a murit! Apoi o sa ii calc mormântul in picioare La fel si muzica lui de 0 lei! Funditzuca?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ne intalnim la concert, aduc mai multe galetilaughing

Întrebări similare