| lalalalallll a întrebat:

Daca i-as putea schimba numele lui CaleaCeaDreapta eu l-as numi CaleaCeaStramba. Tu cum l-ai numi pe pitziponcul ala?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Foxie2 a răspuns:

CaleaCatreCentura. thumbs up

8 răspunsuri:
| slipknot a răspuns:

Cine e CaleaCeaDreapta? e vreun user de pe aici?

| IoanaMra a răspuns:

Lol.mie imi pare oktongue

| elena a răspuns:

Sincer? Eu l-as numi CaleaCeaLunga, dar citeste si ce ti-am scris mai jos. O zi buna!
De ce daca esti eminenta, te conduci dupa anumite reguli, nu faci nebunii in adolescenta, se zice ca "esti pe calea cea dreapta". De ce daca nu faci anumite lucruri, care unora li se par bizare - "esti pe calea cea dreapta"...NU EXISTA CALEA CEA DREAPTA! Orice nu ai face, cand ajungi adult, ai probleme, stres si rutina, e inevitabil!
Cat de mult nu ai munci, oricum mereu nu iti vor ajunge banii, sau timpul liber, sau dragostea, sau mai stiu eu ce!

Pas, Ioane, pas, / Du-te far’ necaz, / Pân’ vei trece tu cu dare / Cele grele sapte vame; / tine draga suflete, / Drumul inainte, / Pâna vei ajunge, / Unde se infrânge / Drumul jumatate / Ce locuri desparte, / Acolo sa stai / Si seama s-o iai, / Spre stânga sa nu-mi dai, / Caci in partea stânga / E calea cea strâmba, / Strâmba si-astupata, / Cu lacrimi udata, / Ci sa dai in mana dreapta, / Ca-i calea curata, / Cu mese intinse, / Cu faclii aprinse, / Cu câmpuri arate, / Cu flori semanate, / Flori tu vei culege / si doru-ti va trece.

| Gandăr a răspuns:

SuntUnProstG_yLipsitDeAmuzament. D:

| Razvan94 a răspuns:

Eu l-as numi "Apa"

| Infraverde a răspuns:

Si asta e husen TPU?

| Andrei112011 a răspuns:

Flecila.