| Arthur a întrebat:

Dacă îmi sare în aer cazanul de pălincă din cauză că uit de el de dragul TPU-ului se poate considera accident de muncă sau voi fi suspectat de terorism?

Răspuns Câştigător
| BebeStrumf a răspuns:

Se poate consideralaughing))''accident de casa'' din neatentie!

9 răspunsuri:
| Șâret a răspuns:

Let me see...ai pile, ceva?

| VacutzaRoscata a răspuns:

Ce bun esti love struck love struck ahh

| Bishop a răspuns:

Eu cred că o să sară pe tine cu furcile şi topoarele toţi ţăranii în frunte cu primaru', cu popa şi cu şefu' de secţie că i-ai lăsat făra licoarea magică acum când a venit toamna şi se aşteaptă iarna. Fugi acum şi întoarce-te la iarnă că o să fie ruginiţi de la atâta apă.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Nu vei fi acuzat de nimic, dar vei fi diagnosticat cu tulburare exploziva intermitenta datorata dependentei de un minunat site! Te-ai scos! 0 despagubiri, esti iertat si imediat internat la "zambareti". Iti pun o pila? ( sunt pacient )

| simina a răspuns:

Daca sare si la vecini si vor fii cu totii morti de beti cu siguranta vei scapa cu 2 ani de facut palinca din pufoaica cu suspendare. Legile sint aspre in tara asta.

| bendis92 a răspuns:

Nu se va depunde nici o plangere deoarece toata lumea va fi mituita cu...palincalaughing

| zbye a răspuns:

Mai bine imi dai mie palinca sa o beau si nu mai ai probleme de genul ala. big grin

| me1me a răspuns:

:)) Atentat din culpa. S-ar putea sa te inchida;))
Ajuta-ma cu un vot, te rog! http://econcurs.com/concurent-Sorina.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Daca esti angajat cu contract individual de munca pe postul de "facator de palinca" si e in timpul programului normal de lucru, poate fi accident de munca, cu conditia sa ai semnata protectia muncii si sa fi respectat toate normele de securitate care ti se cer. Cu terorismul, depinde de vecini. Cati ai terorizat. Daca mai ai palinca, dai spaga si se rezolva tot. ( daca e palinca de caise, aromata si parfumata, si mai si rezolvi).