| J u s t a întrebat:

Daca in 2012 când vine apocalipsa, îmi construiesc o nava si stau o perioada de timp pe luna, si când ma intorc...mai traieste careva. Vreti sa va aduc si voua brânza?

22 răspunsuri:
| iuandfto a răspuns:

Branza? Doar atat? Ia-ne si pe noi pe nava.

| 09Viviana a răspuns:

Dap vreau eulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As prefera un inel al lui Saturn(poate te mai plimbi si tu prin Sistemul Solar), dar daca nu ajungi pe acolo, ma multumesc si cu putina branzahee hee.

| madia a răspuns:

Vin cu tinehee hee. Aduc eu prajituri, suc si aripiiii picaaaante. big grin

| Hombre a răspuns:

Bine facem schimb eu deja am loc pe Marte si cultiv praz.

| Malvina24 a răspuns:

Ma iei si pe mine cu tine? Eu nu dau branza dau un pupic!

| Pho3nix a răspuns:

De care nava? Din hartier?

| ELD a răspuns:

Nu`mi placesad

Apropo de unde sti tu ca mai gasesti branza acolo/atunci?

Si doar branzasad? va fi vremuri grele. O SA NE FIE FOAME cryingHUUUAAA

| madalina00 a răspuns:

Oau! Cata amabilitate! happy

| Barajag a răspuns:

Ai vaci sau oi acolo? Eu una voi ramane singura si flamanda pe acest "pamant" cand te vei intoarce, asa ca, grabeste-te si adu-mi cateva casuri(sa fie branza proaspata)laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apocalipsa = The end

Aşa că nu mai ai cui să dai brânza. Să o mănânci sănătos.

| anad a răspuns:

Da, vreau, specialitate de branza din corn de luna cand este in crestere sau in descrestere! Nu-mi place cea din fazele de cocosata in crestere sau descrestere!

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Multumim ca ne iubesti si ca te gandesti si la noilove struck

vremmm branzaaaalaughing

| hominid dreak a răspuns:

Hai sictir golanule, tu ce mananci pe luna decat branza din productia proprie? mi-am adus aminte de un banc:"erau odata trei prieteni. Unul era american, altul neamt si celalalt roman. S-au gandit ei sa calatoreasca cu vaporul, insa au naufragiat pe o insula pustie.Acolo nu crestea nimic, nu aveau ce sa manance, S-au gandit ei ca daca fiecare si-ar taia o mana sau un picior, ar avea o perioada de mancare. Zis si facut, a doua zi americanul:"pentru petrie si popor imi tai mana si-un picior". Dupa un timp neamtul:"pentru patri si popor eu imi tai al meu picior."Dupa o saptamana ii vine randul romanului.Se da ei dupa niste tufisuri, iar astia il asteptau sa vina cu piciorul, dar romanul nu mai venea.Se duc dupa el, si il gaseste cu pantalonii in vine, fecandu-si manivela.Cand ii vede le spune:"azi mancam lactate."

Apache
| Apache a răspuns:

Mersi, nu aduci si caș?

| Razvan a răspuns:

@hombre mi-ai furat ideea cu prazulwaiting
Atunci cultiv eu pe tarlaua mea lubenita(pepene verde pentru ne-oltenilaughing)

| Crisstina a răspuns:

Nu vinein 2012 apocalipsa in Romania! noi suntem cu 50 de ani in urma! laughing)

| AdyEmSustineCampaniaMosCraciunExista a răspuns:

Sa imi aduci si mie o feliehee hee

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu vreau branza, vreau sa-mi trimiti o carte postala. Dar vezi ca luna o sa dispara dupa apocalipsa din 2012.

| Urzică a răspuns:

Branzicaaaa=]]]. Vreau, vreau.
Da daca ne tragi teapa? Noi murim de foame?
Mai bine iti mancam tie nava!
Ca o sa am o foame de lup =]]].

EuSiAtat

| CautNume a răspuns:

Si daca toti cei care am arspuns ne facem si noi o nava? in fine daca pamantul se termina e loig ca si luna...deci u mori cu tot cu branza si noi cu anva noastra merge pe alta planeta unde nu purim tongue. vrei niste colo sau depinde ce gasim, iti aducem? daca mai te gasim...

| Fly2Sky a răspuns:

Nu vine in 2012 cand vrea Domnul