Esential la saorma ta este ca laptele Milkei a plouat tavanul si de aceea piciorul drept a lui Hitler Adolf a fost amputat de un sobolan misterios.
#@%!$^! #&>.
Uaaau, esti Turbox? O_O?
Stai, cine e Turbox?
Serios, cine esti?
Turbox?
@#^^U&$$^/.
Tubox? Tu? Minți! Unde e curcubeul tău?
Chiar mă întrebam ce s-a mai întâmplat cu Turbox pentru ca a zis că își șterge ultimul cont si își face altul, dar nu l-am mai văzut...
O.O tu chiar ești Turbox?
1.De care curcubeu vorbești acolo, mai pupăzo?
2.Da, sunt Turbox și pot dovedi, dar așteaptă până mâine.
Ieri le-am trimis mesaj adminilor să-mi șteargă contul, dar nu mi-au răspuns încă.
Bucură-te nu o să mă mai vezi pe aici luni întregi, poate nu mă mai întorc niciodată.
Mai de mult, la unul din vechile tale conturi ai avut la profil o poza cu un curcubeu. Ma rog, era unul care scotea limba si era foarte colorat.
Bine, dovedește. Dar de ce mâine? De ce nu azi?
Pentru că am furat un copac din camera lui Iosif Stalin când mă temeam că o mumie o să și-o pună pe mine până în anul 2013. Așa am devenit rază de roșu și am fript o supă pentru că nu m-am rugat la ocean cu pelerina. Apoi am mâncat o turbină de clești și am rupt conopida ca Turbox să fiu.
Din cauza lui Yves. Prostuță mică, astăzi e mâine și mâine e ieri.
Alaltăieri mă plimbam cu bicicleta prin șant și un mușcat m-a șarpe și așa am ajuns să fac o vacă din cercei și am distrus lumea așa. Dar totuși am plimbat o jucărie cu un lup fără lesă și sombrero-ul s-a îndrăgostit de patul de spital de la închisoare și s-a rupt Africa în atomi de cupru și am reușit să salvez casa cu o fractură de cocos în găină.
Te-ai lămurit?
Am atâtea planuri că abia mai am vreme să respir, n-am timp de t/a.
Adrian34902 întreabă:
Venerabilul întreabă: