Fara indoiala, nu! Exista precedent in istorie:"Legenda rapirii Sabinelor". Mi-ai amintit de filmul de cinemateca:"Sapte neveste pentru sapte frati"care mi-a placut foarte mult.
Nu, nu cred ca ar putea, si cred ca nici noi nu am putea sa traim fara ei!
stii cum se spune :"rau cu rau, dar mai rau e fara rau!"
@Amibotea, nimeni nu te pune sa astepti pana se intampla aceasta "tragedie".
Succes la dat, sau la luat!
Nu ar putea trai fara femei, insa cred ca barbatii ar putea rezista mai mult decat am putea noi fara ei .
Gandeste-te la puscariasi, la cei din armata care nu au voie in permisie un timp destul de lung
Îţi dai seama ce trafic o să fie pe redtube?
Glumeam, cu siguranţă nu am putea rezista! Şti cum se zice, în spatele unui bărbat de succes e o femeie puternică...
Nicicand. Sa recunoastem ca nici ei nu pot trai fara noi, nici noi fara barbati.. Nu e vorba de relatii sau chestii de-astea, dar pur si simplu nu putem trai separat
N-ai tu idee cati ar emigra.sunt aproape sigura ca tara aia ar ramane pustie. iar daca ar fi interzis sa paraseasca tara, cum s-ar lasa noaptea, ar navali cu totii inspre granita inarmati cu topoare, cutite si ce ar mai gasi la indemana.
Ar fi morti rau de tot fara noi femeile dar sa nu uitam ca si noi avem nevoie de ei cate putin.
Fara discutie nu... uni dintre ei poate dar si de femei ar fi cred ca mai greu putin.
Cu respect,
Sigur nu! Eu unul nu as rezista deloc! Am fost creati sa convietuim alatauri de femei si viceversa. ( Tot asta este si motivul pentru care inca nu s-au inventat tarile unisex ))))
April întreabă:
RAY întreabă:
Mămăruţa10 întreabă:
Julyly2089 întreabă: