Mersi de sustinere, si femeia e de 3 ori cat mine, o sa ma doara rau sa risc
E dreptul tau la liniste
Daca te intorci si ii spui frumos nu cred ca se va intampla ceva rau
I-am spus frumos de trei ori deja, de cand am m-am pus jos pe scaun i-am spus de 3 ori! Eu stau cu unul din fratii mei, nici el nu mai are mult si se intoare la el(si el e mai nebun ca mine, cine stie ce ii spune).
Am uitat-o in bagajul din cala avionului
si femeia e si de 3 ori cat mine, cred ca nu apuc sa ma intorc la copil cu katana ca mi-o ia femeia si mi-o baga pe gat in jos.
Nasol... -_-
Mno, buna idee, filmeaza-te cand o pui in aplicare si fa un gif cu ea!
)) asta ar fi tare
Cu cine sa ma bat? cu copilul sau cu maicasa?
Pai daca esti tare cu amandoi, as veni eu sa te invat niste miscari.
Cu maicasa nu vreau, ma cam sperie femeia dar pe tanc l-as lua la bataie, doar sunt dadaca a doi dracusori, ma descurc cu el
Scoate-i limba si fă urat catre el
Iubirea mea de portelan, de ce ti-ai schimbat username-ul?
Pentru ca il tot schimbi si tu... nu vreau sa te pierd si mna.
Schimba-l!
Acum e bine?
Da, multumesc
Da cum de esti asa dragastoasa in aceasta zi?
Nu ma mai enerveaza afurisenia aia de copil
a simtit parfumul meu si s-a speriat
)))
:*
Atunci se aplica regula de 'ochi pentru ochi si dinte pentru dinte'?
Nu, nu e bine sa-ti pui mintea cu prostii si cu copiii mici. Mai ales cu copiii mici.
Deci nu se aplica
Te comporti ca o lady draga mea
" Doamna va rog sa va faceti țâncul sa taca, ori ii bag husa de la scaun pe gat si-l parasutez in San Fransisco. Multumesc de intelegere." Decentime toatala :]]
M-am comportat ca o lady de 3 ori, a 4-a sau a 5-a oara ma comport ca o Karima.
Prima data : "Puteti sa ii spuneti va rog sa nu mai vorbeasca asa de tare?" am primit un ok.
A doua oara : "Poti te rog sa iti faci volumul mai mic?" copilul mi-a scos limba.
A treia oara : "jumatate de ora, doar atat, poti sa faci putina liniste ca sa dorm?" si copilul da din cap dar peste 5 minute ii aud vocea.
Julyly2089 întreabă: