1.Stau treaz toata noaptea...cica la 4:00 dimineata o sa fie sfarsitul in Romania
2.La 4 fara 10 ies cu megafonul in intersectia din fata blocului meu...si as incepe sa urlu cantece religioase
Caci cu noi este Dumnezeu.Si cu crucea Ta pazeste pe poporul Tau.
3.Mi-as aprinde o tigara... ceea ce BTW, n-am facut niciodata, deci e o oportunitate maricica
4.O sun pe cea mai buna prietena...si ii fac anumite propuneri. Daca tot e sfarsitul lumii sa-l facem calumea
5.Cand vine politia ca am deranjat linistea publica, le ofer un calduros FUCK YOU! :p
Deci eu o sa-mi traiesc viata la maxim frate!
http://www.masalaforall.com/imgs/fp/dfp/fpdfp47uqJ2G.JPG
o da...
In primul rand, ma amuza foarte tare raspunsu lui Bastet (iti garantez ca merita funda ) dar eu m-as duce la primul cersetor/aurolac pe care l-as vedea, i-as da tot aurul meu, toti banii mei, toate hainele mele ( de raman in curu' gol ) si i-as da ID-u si parola mea de mess
Http://media.melty.fr/media--image-430634-article-ajust_650.jpg
ar fi un vis implinit... :)
si daca n-am reusit sa fac asta pana acum, macar in ultima zi a vietii mele sa o fac :))
Ultimele cuvinte/actiuni sunt pentru cei care n-au spus/facut destule in viata asta Eu ies pe balcon, imi iau un scaun, un ceai de lamaie si astept. (stau la 4...deci am o priveliste super; si mai tare ca nu-mi plac vecinii mei; Ar fi un spectacol pe cinste).
1.as fuma
2.m-as duce la directoare sa ii infasor casa in hartie igienica
3 as arde scoala testele si caietele
4.m-as inbata
5.as petrece ultima noapte in pat cu persoana iubita
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: