| MikiPiki a întrebat:

Daca Martele e rosu, de ce Martieni sunt verzi? Daca Pamantul e albastru, de ce Pamanteni sunt albi/negri?

12 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Calul Fuge big grin

| pinguinuVerde a răspuns:

Marţienii au băut mult mucus şi sunt verzi.

| NOBODY a răspuns:

Am o teorie perfecta
numita Teoria-verdelui-marțian
marțienii consuma etnobotanice
iar pământenii negri sunt (censored)

vă mulțumim!

| NoChanceForUs a răspuns:

Te-ai facut de cacao.

| Vizitiul a răspuns:

Eu am vazut si oameni incolori pe Terra.

| BastetReloaded a răspuns:

O sa fac numeroase teste asupra martienilor de sub patul meu si iti voi spune de ce

| Shift a răspuns:

*se scarpina in cap cautand un raspuns*

Taci cî ieşti prost!

*pleaca, vizibil iritata*

| WhiteWolf7 a răspuns:

O intrebare si mai buna...:

De ce pui intrebari tampite?, Si de unde stii tu ca martienii sunt verzi.Tocmai m-am uitat in oglinda si era roz-bombon.Ce ai de zis despre asta(nu comenta despre ce am baut, ca nu-ti raspund).Si de can pamantenii sunt albi/negrii? Io il vad pe Gabi la scoala de 4 ani incoace (il stii tu) si tot nu-mi dau seama de ce e alb, in genunchi si in cap si in talpi alb iar restul(banuiesc ca doar nu l-am vazut gol, ce naib, nu-s gay)e negru-cior.

| anyia a răspuns:

Te felicit daca ai vazut tu martieni si stii sigur ca sunt verzi. Daca te bazezi doar pe desenele din reviste...sorry. Iar Pamantul nu e albastru, ca doar nu traiesti doar in ape. Exista si munti de culoare maronie, campii verzi s.a. Asa ca eu te sfatuiesc sa nu-ti mai pui intrebari filosofice...chiar daca la categoria asta:d

| Dollicious a răspuns:

Martienii sunt verzi pentru ca se spala cu mult sampon de urzica si pamantenii fac prea multe tratamente cu namol, iar altii nu

| SuperCoacă a răspuns:

Dapi martienii is verzi pentru ca le plac complementarele, ca rosu si verde ies in evidenta unu langa altu, iar oamenii de la noi sunt incolori ca nu se pot decide ce culoare sa aiba. Daca Pamantul e albastru, de ce sa nu facem ca martienii si sa iesim si noi in evidenta facandu-ne portocalii? Sa imi spui daca nu iti place raspunsul meu.

| Cristian0884df11 a răspuns:

Trag besini si dupa le miroslaughing