| Aurelia a întrebat:

Daca o persoana v-ar oferi ceva ce voi v-ati dori foarte mult (de exemplu bani sau laptop) in schimbul faptului de a merge la cimitir la miezul noptii si sa infigi un cutit intr-un mormant (ca sa lasi un semn ca ai trecut pe-acolo) ai face-o? P. S.: Stiu ca e o intrebare cam stupida, insa sunt curioasa sa vad cat de curajosi suntetilaughing

Răspuns Câştigător
| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

Waiii...sigur ca nulaughing...

nu sunt nebuna dupa banii... ei sunt nebuni dupa minerolling on the floor...glumeam
nu as face asa ceva...doar n'am inebunit si n'am chef sa ma vad la stiri...sau in ziarlaughing

19 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Daca m-ar pune sa jelesc la mormant as face-o, cutitul e sa tai paine cu ellaughing

cami
| cami a răspuns:

Nu-mi doresc nici bani, nici laptop, zen tongue

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Am fost în cimitir în noaptea de Înviere, pe aleile principale era lumină, erau oameni, noi însă aveam treabă undeva mai departe, felinarele erau stinse prin zona aia, plus că stăteam cu ochii în flacăra lumânării... ajungem la mormântul care ne interesa şi deodată, de la cel de alături se ridică (un pic cam brusc) o bătrână. Am crezut că facem infarct, am zbierat şi am scăpat candela, a trebuit să ne întoarcem s-o aprindem din nou.Nu ştiu şi nici nu vreau să ştiu dacă era reală ori... aşa că nu, merci, nici pentru greutatea mea în aur!

| Leea1234 a răspuns:

Nu! cu siguranta nu!
mi-e frica sa merg singura prin casa cu becul stins, si tu ma intrebi de cimitir!
nuuuu

lolita
| lolita a răspuns:

De ce nu, dar macar 1000 de euro ca sa ma deranjez laughing

| juniper a răspuns:

As fi nebuna sa fac asta, ma tem de cimitir si in timpul zilei, da' noaptea?

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Mai rau sa nu ma invite sa fac altceva in cimitir rolling on the floor
acum pe bune: nuuuuuu! big grin

| Marii a răspuns:

Da, as face-o, de ce sa-mi fie frica de cimitir? Doar e un loc fara viata, nu ma poate rani nimeni. happy

| iuandfto a răspuns:

Nu! Mi-e frica de cimitir! Brrrrrrrrrr!

| andytza a răspuns:

@BarbieGirl intr-un cimitir, ti-e frica doar de caini turbati? B3t0n!

| cyufulyky a răspuns:

A-si merge in cimitir l ce ora iti pofeteste inimioara ...imi place riscul aaa si nu pentru bani pentru nimic a-si merge dar nu sa distrug sau sa fac mai stiu eu ce pe acolo ci doar m-as plimba chiar singura in cimitir la orice orawinking

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Dc nu?big grin
Dar nu pentru bani alea-alea, am ce`mi trebuie, multumescbig grin
Ci pentru ca imi plac provocarilebig grin

| Adela_9686 a răspuns:

In nici un caz
si sa iti spun despre o poveste cu un curajos de asta:
"a facut unul un pariu cu niste prieteni ca el merge noaptea la 12 in cimitir si infige un cutit intr-un mormant, zis si facut, ajunge el acolo infige cutitul si da sa plece, il trage ceva inapoi, si bineinteles ca a facut infarct, si dintr-o prostie, era imbracat intr-un palton lung, si cand s-a aplecat sa infiga cutitul a prins si paltonul".
asa ca nu ii de jucat

| Kandy a răspuns:

Nuuuu I don't want to see! Ziua nu'i nicio problema oh go on dar noaptea... mie mi-e frica sa stau singura in camera dupa ora 12 d'apoi in cimitir laughing! Categoric nu! big grin

| Simonaa5 a răspuns:

Nu...
@aqualuna

si eu am fost in seara de inviere in cimitir
si o fost super nasol
era multa lume.
lume pe la morminte.isi plangeau mortii
si va imaginati ce faza a fost cu plansete doar lumanari.straight face

| Victoria a răspuns:

Nu. Mi-e frica sa merg la cimitir chiar si ziua, e plin de caini turbati pe acolo straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

William Shakespeare zice:"vreau sa vorbesc despre pumnale, nu sa le (si) folosesc".
As merge in cimitir chiar cu un cutit/pumnal, dar pentru o miza mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aurelia eu am pus pariu ca ma duc langa cimitir si bag o bucata de paine in gura unui cal mort, care era acolo.pariul era pe o sticla de coniac.in timp ce ma chinuiam eu sa desfac gura calului mort si sa bag painea, un prieten dintr-un tufis spune tare; nu mananc ma, nu mananc. poti deduce singura ce s-a intamplat.

| iuliaiulia a răspuns:

Normal ca ma-s duce (cam vizitez cimitirul desXD) pentru o miza mare de ce nu... oricum nu te vede nimeni.