Waiii...sigur ca nu...
nu sunt nebuna dupa banii... ei sunt nebuni dupa mine...glumeam
nu as face asa ceva...doar n'am inebunit si n'am chef sa ma vad la stiri...sau in ziar
Am fost în cimitir în noaptea de Înviere, pe aleile principale era lumină, erau oameni, noi însă aveam treabă undeva mai departe, felinarele erau stinse prin zona aia, plus că stăteam cu ochii în flacăra lumânării... ajungem la mormântul care ne interesa şi deodată, de la cel de alături se ridică (un pic cam brusc) o bătrână. Am crezut că facem infarct, am zbierat şi am scăpat candela, a trebuit să ne întoarcem s-o aprindem din nou.Nu ştiu şi nici nu vreau să ştiu dacă era reală ori... aşa că nu, merci, nici pentru greutatea mea în aur!
Nu! cu siguranta nu!
mi-e frica sa merg singura prin casa cu becul stins, si tu ma intrebi de cimitir!
nuuuu
Mai rau sa nu ma invite sa fac altceva in cimitir
acum pe bune: nuuuuuu!
Da, as face-o, de ce sa-mi fie frica de cimitir? Doar e un loc fara viata, nu ma poate rani nimeni.
A-si merge in cimitir l ce ora iti pofeteste inimioara ...imi place riscul aaa si nu pentru bani pentru nimic a-si merge dar nu sa distrug sau sa fac mai stiu eu ce pe acolo ci doar m-as plimba chiar singura in cimitir la orice ora
Dc nu?
Dar nu pentru bani alea-alea, am ce`mi trebuie, multumesc
Ci pentru ca imi plac provocarile
In nici un caz
si sa iti spun despre o poveste cu un curajos de asta:
"a facut unul un pariu cu niste prieteni ca el merge noaptea la 12 in cimitir si infige un cutit intr-un mormant, zis si facut, ajunge el acolo infige cutitul si da sa plece, il trage ceva inapoi, si bineinteles ca a facut infarct, si dintr-o prostie, era imbracat intr-un palton lung, si cand s-a aplecat sa infiga cutitul a prins si paltonul".
asa ca nu ii de jucat
Nuuuu ! Ziua nu'i nicio problema dar noaptea... mie mi-e frica sa stau singura in camera dupa ora 12 d'apoi in cimitir ! Categoric nu!
Nu...
@aqualuna
si eu am fost in seara de inviere in cimitir
si o fost super nasol
era multa lume.
lume pe la morminte.isi plangeau mortii
si va imaginati ce faza a fost cu plansete doar lumanari.
Nu. Mi-e frica sa merg la cimitir chiar si ziua, e plin de caini turbati pe acolo
Aurelia eu am pus pariu ca ma duc langa cimitir si bag o bucata de paine in gura unui cal mort, care era acolo.pariul era pe o sticla de coniac.in timp ce ma chinuiam eu sa desfac gura calului mort si sa bag painea, un prieten dintr-un tufis spune tare; nu mananc ma, nu mananc. poti deduce singura ce s-a intamplat.
Normal ca ma-s duce (cam vizitez cimitirul desXD) pentru o miza mare de ce nu... oricum nu te vede nimeni.
Julyly2089 întreabă: