| ΔH a întrebat:

Daca o pisica aterizeaza mereu in picioare, iar o felie cu unt pica mereu pe partea unsa...
Daca legam o felie cu unt, pe spatele pisicii (cu partea unsa, in sus), ce se va intampla?

14 răspunsuri:
| r8driver a răspuns:

Atunci cade in caprolling on the floor rolling on the floor

| hahahahah.asa.e.cum.spun.eu a răspuns:

Nu stiu! ma duc
sa caut pe pisudevilca sasa ador experimentele!

Ps:daca maore pysyca e vina tawaiting!

HepHap
| HepHap a răspuns:

Daca te vad vecinii si te filmeaza, probabil va aparea un filmulet nou pe youtube, sub numele: "maniaci chinuind o pisica" (daca esti cu prietenii) sau "psihopat sexperimentand cu pisica" (daca prietenii nu s-au lasat convinsi ca e o idee buna). Posibil sa primesti si o vizita de la Protectia Animalelor. Am ghicit?

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Mai exista si exceptii de la reguli...eu votez cu pisica.

Da....bine ar fi daca ar venyoh go on am vazut un filmulet care m-a socatstraight face filmat de 3 prosti cum injectau un catel cu steroizi pana a murytsad!

| sigmanet a răspuns:

Incearca tu, dar fara sa maltratezi pisica si ne dai explicatiilehappy...Asta este ca in bancul cu puricele..."Daca il legi de picioare, nu mai aude"laughing.

| juniper a răspuns:

Pisica va ateriza in picioare, nici de cum untul, ca doar nu-i mai puternic decat pisica laughing

Răspuns utilizator avertizat
| vilmaristul a răspuns:

Buna, chiar foarte buna!
dupa ce aterizeaza pe picioare, pisica iese din stransoare si mananca felia cu unt, conform-in natura nimic nu se pierde, totul se transforma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se va intampla nimic, posibil ca pisica sa incerce sa scape de felia de pe spate...nu ai mentionat ca o aruncitongue

| BabyPink a răspuns:

Foarte buna asta
laughing)
Cum a zis si juniper, pisica va cadea in picioare, nici de cum untul
laughing

| vladutz00 a răspuns:

Cade pe picioare dupa aia ameteste si cade pe spatte laughing

| username_8290 a răspuns:

Pisica va manca untul inainte s`o arunci laughing) si. scapalaughing