| Matador a întrebat:

Daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam pe fereastra ?

18 răspunsuri:
| ßΘɱßΘɴίκ a răspuns:

O sa cada intr-o partethinkinglaughing

| educatie2021 a răspuns:

Pai 1 primul rand o sa te traga curentu daca deschizi gheamu
in al doilea rand o sa ramai fara pisica
si in ultimu rand... te anunt dupa ce incerc (stau la etaju 10)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va cadea pe mijloclaughing

| Lala20 a răspuns:

laughing buna intrebare. Faza cu painea cu unt nu o stiam. Pai dupa cum ai zis, painea o legata de spatele pisicii cu partea cu untul in sus nu? Deci daca pisica oricum cade in picioare, si paine va cadea asa "cum se cuvine". Funda?

| TeooTeo a răspuns:

Nu mai cade in picioare :X
nu stiu
fudita?

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

De obicei painea cu unt cade pe partea unsa mai ales pe un covor foarte scump. In cazul in care arunci pisica pe geam n-ai covor si deci se aplica corolarul "pisica cade mereu in picioare".

| jasmine73 a răspuns:

Ramane intreaga felia pana aterizeaza pisica apoi va incerca sa o manance ca sa-i treaca tensiunea momentului

| andreea_4139 a răspuns:

Cade pisica tot in picioarelaughing)credlaughing

| MimiShor_3518 a răspuns:

Cade un meteorit pe a ta casa! ( Tot pisica pica in picioare tongue )

| InoKo a răspuns:

Te-ai gindit mult la intrebarea asta?
Pisica o sa pice in picioare, iar felia de paine va ramine legata de spatele pisicii.

Ceva m-ai banal n-am auzit inca big grin oricum, acesta e raspunsul.

| AikkoxD a răspuns:

O sa cada pisica rostogolindu-se? Buna intrebare.

| mgtow a răspuns:

Cade pisica pe o parte si probabil moare depinzand daca o arunci de la etajul 4 sau de la 1º etaj.

| FallingRain a răspuns:

Pisica va cadea in picioare in functie de distanta.
Daca stai la etajul 1, atunci pisica va cadea (nu in picioare), isi va rupe cateva oase, in cadere felia de paine cu unt se va desprinde de pisica si va cadea pe partea unsa pentru ca acea parte este mai grea, pisica bineinteles ca nu te va mai suporta (nu stiu daca are vreo importanta pentru tine), iar un vecin cu mai multa minte va suna la protectia animalelor, cei de la protectia animalelor iti vor confisca pisica si te vei alege cu o amenda mare de va trebui sa nu mai faci mult timp astfel de experimente pentru a o putea plati si, sigur, cand vei termina de platit, nu vei mai avea niciodata un apartament de unde sa arunci pisici care (acest lucru a fost dovedit stiintific, mai uita-te pe Animal Planet) nu cad mereu in picioare. Sper ca ti-am mai linistit dorintele bolnave de cunoastere nejustificate ca ale unui savant nebun.

Răspuns utilizator avertizat
| Matador explică:

Nu dau fundita!
Dau stupid in loc de "raspuns castigator" e bun asa?
@Moongirl-esti degeaba.

| Libelle a răspuns:

Lipeste tu felia cu partea cu untu pe spatele pisicii
Asa mata (a se citi mâţa) cade in picioare si felia cu unt pe partea unsa.
Si am rezolvat problema.

| Francesca17 a răspuns:

Faptul ca o pisica cade intotdeauna in picioare,este o lege a firii (pisicilor), pe cand chestia cu felia de paine unsa cu unt face parte din legile lui Murphy! Nu se "pupa" amandoua! Dar daca ar fi sa luam in serios,ceea ce ai spus se refera la caderea libera, adica fiecare separat. In momentul in care legi felia de paine de spatele pisicii,singura in cadere libera este mata! Asa ca ea va cadea in picioare iar felia, daca este bine legata, va ramane acolo cu untul deasupra!
Ma bucur ca te-am ajutat!
Funda?

| Tsunade99 a răspuns:

Ce se intampla? Du-te si incearca! Mai tarziu sa ne spui si noua.
ps: Cel mai probabil cade pe o partethinking