| FartsMaker a întrebat:

Daca plantezi margarina cresc margarete?

Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Da si, daca le uzi cu lacrimi, o sa se transforme in lacrimioare!

26 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Margarete care or să aibă rădăcină din pâine, frunze din felii de salam și miros de sandwich cald.

Vreau și eu un buchet.

| kar1GaNNN a răspuns:

Nu, nu va creste nimic, o sa vezi si tu, poti planta sa te convoingi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ha ha, tot m-am spart de ras.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Culcă-te puiule!

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

De unde stii ca nu dorm acum?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Margareta Pâslaru.

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, poate c-o fi pus si seminte de margarete in margarina. Ce bine ar fi fost! Hmmmm, cred ca mancam toate margaretele pe loc! Oare ce gust o fi avand?

| SmileyQueen a răspuns:

Da. O sa ai atatea margarete ca o sa poti sa tragi de petalele alea "ma ubeste, nu ma iubeste" pana iti pica si tie "ma iubeste"

| Daalalifnuunalif a răspuns (pentru SmileyQueen):

Hai ca ai haz, bravo! laughing)))))))))))))))))))))

| SmileyQueen a răspuns (pentru Daalalifnuunalif):

Merciii! Si tu esti "hazoasa"winking +))

Dar eu rand continu si acuma, nu ma mai opresc toata saptamana! Mi-a sarit tot somnul!

Cum pot sa fiu asa de "hazoasa" la 12 ani> thinking

Asta depinde de tine. Si afla ca eu sunt o femeie de 38 de ani!

Wow. In clasa mea sunt unii colegi care au 10 ani si tot stiu cele mai tari bancurilaughing Adica aia sunt cu 2 ani mai mici si toti suntem la fel de haiosi..mai putin o colega care are vreo 50 de papusi b-b-barbie. (am uitat sa zic ca eu urasc barbi?) si fata chiar nu stie de glumastraight face PS: Multi inaintewinking

Aha, inseamna ca rade si scoala cu voi odata! Ei, nici fetei mele nu-i plac papusile alea sclifosite numite barbi. Multumesc pentru urare.

SA vezi ce e la orelaughing avem un coleg mai nebun (are 10 ani LOL) si zice si face toate prostiile in ora de ne face sa pocnim de raslaughing Se intoarce profu' cu o fata serioasa si zice: Ce-i de ras? Noi: NIMICuTAAA! Asta e fata noastra ( laughing )

Cu siguranta sunteti hazosii scolii laughing) Si colegul nu are ce face in ore? Va distrage de la ore, si nu mai sunteti atenti la ce se preda.

O, suntem atentiwinking Noi doar radem pe sub banca, dar in rest mai si scriem. Suntem o clasa de nota 10 la capitolul atentie. Ar fi cativa care: mananca, se joaca pe tel sau trimit mesaje, dar ei nu-s o problema, sunt in minoritatewinking

Aha. Dar voi aveti voie cu telefoane la scoala? La noi nu le da voie. Bravo voua!

DA. Avem voie pentru. ca unii stau ff departe (prin Lacu Sarat (dap, sunt braileanca) si mno, trebuie sa stie parintii de ei, nu?) big grin In pauza ne da voie sa ascultam muzica (Slava Domnului ca n-avem manelisti in clasa, doar pitzi)

| SmileyQueen a răspuns:

Ps: Eu sunt "ecoloaga" clasei asa ca stiu bine ce spunhee hee

| MoarteaLaConserva a răspuns:

Dacă lantezi unt, crește untdelemn?

| yabi2003 a răspuns:

Daaa... Eu am plantat lemne si-au iesit lalele

| Daalalifnuunalif a răspuns (pentru yabi2003):

Si n-au crapat dintii cand le-ai mancat?

| Daalalifnuunalif a răspuns (pentru Daalalifnuunalif):

Scuze, am gresit expresia. Repet: Si n-au crapat dintii cand visatorul le-a mancat ca pe margarina lui?

| ioanaandreea14 a răspuns:

Esti in toate mintile?