As fi miliardara O_O
Cu mi de vile, si piscine, si in vile, piscine :X, si mai multe piscine si cate 30 de vile in fiecare tari :X si cu piscine :X si cu masini, Ferrari, BMW, Ford :X :X si alte masini tari, cu bucatarese renumite, paznici si maseuze la fiecare vila a mea si chelneri, cate 5 chelneri la fiecare vila si cate 2 bucatarese :X si cate 3 paznici, si 10 caini la fiecare vila, si un chwawa al meu :X, si cateii sa aiba mancare buna si apa multa de 3 ori pe zi, si casile mele din toata lumea si tot universul sa arate suuper :X si sa am garduri foarte bune, de 3 randuri, si o poarta superba, si sa am un pat din aur :X ( la fiecare vila ), si un sofer , si 3 menajere la fiecare vila ( pentru ca am la fiecare casa din toata lumea, cum spuneam 30 de vile intr-o casa din toata lumea, am 2 etaje. )
Casele sa fie de un lux mondial :X...
P.S: As avea salariu pe luna vreo 99, 999, 999,999 de Lire Sterline pe luna :X...
Salariul intr-adevar l-ai avea atat dar tot ce enumeri mai sus, nu! Stii de ce? Pentru ca nu te-ar duce capul sa cumperi toate astea...Ti-ai cumpara caramele...
Good ideea :->
O, nici stră-stră-nepoții mei n-ar trebui să muncească toată viața. Dar depinde și cât s-ar da pentru fiecare neuron lipsă.
Pai daca mi s-ar plati toate prostiile si idioteniile pe care le fac zilnic as putea cumpara universul, dar avand in vedere ca ai zis "prostia', as fi somer.
Depinde ce fel de prostie. Daca Prostia gen: Hai sa facem aia, Sa rupem aia, Sa indoim aia! As fi megamiliardar.Dar daca ar fi prostia:Cat fac 1 + 1? AAA 7? Nustiu as lua un leu pe luna...
As fi regina.adica e greu sa numar prostiile pe care le fac zilnic. in jur de vreo 45 pe zi. si'apoi.sa calculez. as avea planeta. daca as plati bani pe ele pe zi! in jur de 3 miliarde pe luna
Arakiss întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: