Nu.O sa se opreasca, o sa coboare mecanicul, se apleaca, le ia si tocmai ai irosit sansa de a-ti lua mentosane.
Cind eram copchil impielitat, cred ca de vreo 11 ani, am pus pe ambele sine pietre concasate cam cit pumnul, pe o lungime de vreo 3 metri una linga alta. Apoi m-am asezat pe rambleu pe burta sa vad ce se intimpla. A venit un tren, dar nu avea viteza prea mare si cind a trecut peste pietre si au inceput toate sa trosneasca infiorator de parca se rupeau sinele, am luat-o la fuga de spaima! Am apucat sa vad cum trenul frineaza brusc si se opreste. Nu stiu de ce, dar in ziua aceea am avut o frica teribila, ma gindeam mereu ca am cam exagerat cu nazbitia asta si ca vor veni dupa mine cei de la militie.
Inca o data mi-ai luat vorba din gura. (nu inteleg de ce in mintea mea fac ceva pervers din tot ce scriu pe TPU)
Nici nu le simte. Doar ca dupa ce trece trenul, te duci unde ai pus monetele si le vei gasi ascutite, ca lamele. Eu deja am experimentat
Daca vrei sa verifici incerca, iar daca cumva vad la ProTv ca un tren a deraiat din cauza unor monezi voi sti ca e vina ta. Apropo daca se intampla asta eu sunt nevoita sa te zic pentru ca nu vreau sa fiu complice.
Pune 10 monede de 50 de bani ca sa fii sigur ca deraiaza trenul si nu le pune pe pamnt cu fata-n jos punele in picioare sau fale cat 10 cm de grose