Bă
inspirăte din bancuri:
Când Dumnezeu a dat din mână, a apărut house&dance-ul, când a dat din picior, a apărut pop-ul. (...) După ce și-a făcut nevoile(ca să nu zic altfel -.0 ) a apărut maneaua.
Deci da.
Deci ei dacă ascult Justin Bibăr mă apropii de Dumnezeu...*contiinuă să asculte Guţă*
Aa, sincer, eu nu am pic de Satanism in mine si ascult in general rock, acum depinde si de oameni...
1. NU!
2. cine ti-a zis ca rockul reprezinta adorarea celui rau? Exista intr-adevar si cateva trupe de metal si hard metal care canta despre asa ceva si il slavesc. dar asta se intampla strict prin cuvintele pe care le spun. Sunt multe melodii rock, gothic metal, metal, hard metal etc inocente, in unele se canta despre dragoste de exemplu. Nu TOT ce e rock sau altceva de cenul asta e sau si duce la adorarea celui rau.
3. Manelele sunt cel mai pacatos stil de muzica dupa parerea mea. In ele se canta despre femei (c**vie, aceasta fiind un pacat), bautura(de asemenea, considerat de obicei pacat, din cauza ca se spune ca e pacat sa bei, mananci, te distrezi in exces), dusmani (asa ceva nu prea ar trebui sa avem dupa ceea ce spune Dumnezeu. Exista cele 2 porunci ale iubirii una dintre ele fiin : Iubeste pe aproapele ca pe tine insuti, aproapele fiind orice fiinta umana). Mai sunt manelele de dragoste care sunt adevarate nimicuri si un inlocuitor perfect sunt muzica nativa a altor tari (Turcia de exemplu) care are cam acelasi ritm.
Concluzie: daca pana la urma te intrebi ce gen de muzica te apropie de Dumnezeu, atunci da pe tirnitas. Poti de asemenea sa asculti muzica clasica.
Sper ca raspunsul meu te-a lamurit desi am impresia ca nu era neaparat o intrebare serioasa. Oricum, iti doresc o zi placuta!
Doamne de ce ma lasi sa plang in drum, mi-a murit mama si sunt singur acum l-ai l-ai
Da,da,da cum sa nu,da, da, da
sa ma transform in tzelina si sa ma infing in pamant daca nu
Julyly2089 întreabă: