Un sejur de câteva luni unde mergi cu soțul/soața ca să te distrezi într-un loc exotic, palmieri, soare-cald și țâțe
Luna este una.
Una este luna.
Doua maini copilul are
Trei crai vin din departare
Patru boi trag la caruta
Cinci sunt degete la mana
Sase zile lucratoare
Sapte zile-n saptamana
Ăăă, am uitat, ajutati-ma. Oricum, citeste de jos in sus.
Seara asta am chef de glume proaste:
- Ce intră în apă şi nu se udă?
- Ashadow.
In seara(vara, acelasi lucru) asta am sa ma-ndragostesc...
-Ce aterizeaza pe apa si pluteste?
-Crucified
*îi fâlfâie inimioara şi bagă o melodie de dragoste auzită pe la Blejoi la lăutari* (da mă ştiu, am acest har de a strica buna dispoziţie a îndrăgostiţilor [ee, nu chiar, nu ştii tu cât de mult te iubesc (am oprit troleala demult])
- Ce este mare, groasă şi uşor cenuşie?
- Umbra umbrei lui Ashadow.
Băh ăsta, ai observat că n-am mai vorbit prin mesaje private din 9 decembrie '013? N-ar strica să reîncepem activitatea .
N-am mai vazut atatea paranteze din clasa a patra.
9 dec? Si nu te-am intrebat ce ai primit de mos Nicolae?
Păi nu eşti chiar acum clasa a patra?
Ba da, parcă.
Mă bucur tare mult că am deschis calculatorul chiar acum.
...practic e semestrul 2 deci sunt aproape a 5-a
Mda, ce noroc.
...practic d04r u day kul04r3 v13tzyy m3l3
Ma simt ca un tv color
Şi uite un videoclip pentru cei care nu ştiu ce este iubirea adevărată: https://www.youtube.com/watch?v=LlzOhhvhHfA&list=UUZ6rqRj8nmOkvycvlxF0ngw
Poţi să dai click liniştit, că nu-i nicio manea.
Am dat click si pe urma am citit partea cu "nu-i nicio manea"
Mi-ai patat istoricul, prhntzsa mhea.
Vay ce okelary shukari ai preentzhu mheu.
Stai mă puţin, abia îi 11 fibruarie iar lumia se priegîteşte di valentine's day? Deci însamnă că eu trebuie să-mi umflu colăşelul şî să-mi cumpăr cremă di anti-insolaţîie pientrî chelie că acu' vini iulie măi tăticule... Iar chelîia mea îi mai străluşîtoari dicît a ta, sâc-sâc.
...nu-s ochelari
iulie...iulie...nu cred esti deja a8-a?! O.O :OOOOOOOOOOOOOO :XXXXXXX :*
M-ai luat cu 3 ani, ej prea bhbh ptk mhn :********
Eşti atât de simpatic şîîî dulşie. (probabil tu mi-ai fi zis să am grijă să nu fac hipotermie dacă ţi-aş fi spus că eşti cam... rece)
Ai luat-o prea pe mirişte, sunt a 11-a, ce dracu... Dac-aş fi fost a 8-a mi-aş fi văzut dă eksamene, nu i-aş mai fi admirat urticariile de pe obrăjorii lui Fănoiu de la Medgidia, cum fac exact acum.
Acum tu du-te şi învaţă-ţi pentru bak-ul de admitere la gimnaziu, nu se intră cu sub 9, 90. Ysus e cu ochii pe tine. Gud nait.
Aaaaaaaaaaaaaaa, şi stai să mai completez cu ceva, scumpete :
*old Cruci mode on*
t33333 1wbesk enooooooooooooorm puyshorul mhew doolc3, t3 pup shyh teh halesk yn styl versace :X:X:X:X:X:X:X:*:***** < 33, oy4swm1n4s4i :X
Nu mai 3b sa rpt nimic k ham hnvatat atata d la tin.(~~prhntzeso~~)
A da si t http://fc07.deviantart.net/fs32/f/2008/194/a/4/cute_poop_by_rubymax1.jpg
~~~din cauza ta imi apare Guta la recomandari pe youtube, gandeste-te la asta~~~
Ce curvărie... de ce mi s-au şters răspunsurile astea?
http://i.imgur.com/uE0hV68.jpg
Iar din cauza ta îmi apare fănoiu de la medgidia la recomandări, preentzul meu.
http://i.imgur.com/g4Pj8rw.gif
Adminii nu ti-au putut intelege nivelul ridicat de cunostinte si au devenit gelosi.
Ma mir ca a rezistat conversatia asta pana acum.
Mă bucur că-mi omagiezi nivelul meu ridicat de inteligenţă, nu ştiu ce-aş fi făcut fără tine sau dacă n-ai fi existat. Probabil împărţeam o cazemată cu viermii făcută din lavete prin şanţuri.
Mă bucur mult că exişti. Din 700.000 de sfulete care zac aici, doar tu eşti sultanul. Tu-mi procreezi un harem de sentimente ce-mi fac inima garaj ce încapi doar tu-n el.
HăHă. Respect reciproc.
*caută*
Luna este singurul satelit natural al Pământului,[3] și al cincilea ca mărime din Sistemul Solar. Este, totodată, cel mai mare satelit natural al unei planete din Sistemul Solar raportat la mărimile dintre acesta și planeta Pământ, având un sfert din diametrul Pământului și 1/81 din masă. Luna este al doilea satelit ca densitate după Io, unul dintre sateliții lui Jupiter. În rotația sa sincronă în jurul Pământului, Luna prezintă aceeași față a sa, cu mici schimbări. Priveliștea selenară cuprinde conuri vulcanice întunecate, zone de pământ și cratere de impact.
Copy-paste
Noo.
Atat de adevarat!
Ba da! Se vede dupa literele ''ă'', ''î'' s.a.m.d. ca informatiile sunt de pe Wikipedia
Evident că sunt de pe Wikipedia că doar nu am scris din căpățâna mea tot.
Hm, mă simt ofensată și flatată in același timp și-s doar niște vorbe din capul meu.
Și idioții ăștia nu fac sezonul doi din Attack on Titan, hă?
Bine deviem de la subiect.
Julyly2089 întreabă: