Forma romaneasca a numelui Lorraine. De la numele unei regiuni din Franta, insemnand initial "regatul lui Lothar". Lothar a fost un rege franc, stranepotul lui Carol cel Mare, a carui teritoriu era in acea parte a Frantei numita actualmente Lorraine, sau in germana Lothringen (de la latinescul Lothari regnum).
Totodata, poate fi considerat o forma latinizata a numelui Lauren. Acest nume a fost adus in atentia publica din America prin intermediul cantecului "Lorena" (1856), scris de Joseph Webster, care se spune ca a creat numele ca o anagrama a numelui Lenore (numele personajului din poemul lui E.A. Poe, "Corbul").
https://www.youtube.com/watch?v=eUpHiqpqmZQ
Cu placere.
Nu mă așteptam la răspunsul asta... Sincer, mă așteptam la "Lolo".
Ce ai pătit azi? Sigur esti tu? Ai febra?
PS Mi-a plăcut cântecul.
Sorina te numesti?
Nunununu
Sorina iti place tie sa ti se spuna
De la Lorena la Sorina e o viată intreaga de parcurs.
Cum te cheamă?
Anca.
Uuuuuuu, dragut. Acum mai stiu unul...mai sunt cativa.
Tu esti: pretena me'.
Cat despre mine, majoritate ma striga: mă, bă, da-mi un leu( wtf), joci football( da, asa ma striga) si mai am multe da' nu-mi amontesc acum!
Cum ai zis ca te cheamă? Sau nu mi-ai zis...
Am zis: mă, bă, joci football ma cheama!
Lol? Nu stiu de ce, asa mi-a venit. Porecla? Am 3, panda din motive evidente, Karma deoarece in class a 8 a am vazut un copil mic ca este batut asa ca baiatul care l-a batut a primit si el bataie de la mine si eu am fost suspendata, deci Karma, si kitty, data de cel mai bun prieten caruia ii place cam prea mult sa ma necajeasca. The very end.
Si numele tău real e...
Karima Winter. Inainte de adoptie ma chema Annastasia Amsel.
Ahaaa deci...
si Annastasia e frumos.
Da stiu, dar imi era destul de greu atunci eu fiind traumatizata de la accident, ai mei s-au gandit ca poate ma ajuta schimbarea numelui.
Aw, îmi pare rău. Acum esti bine?
Karima e mai frumos!
Nu trebuie sa iti ceri scuze, e OK. Acum sunt bine, pe moment un pic sentimentala cum mi-am adus aminte dar acest panda nu se lasa. Multumesc, e numele stra-strabunici lui daddy ^^
Esti un panda puternic!
Yay! Tocmai am fost complimentata! *.*
Pai da...
Julyly2089 întreabă: