anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca supravietuiesc saptamana asta, sunt cea mai cea. Daca nu..eh. Deci, am primit un mesaj " sper ca ai cumbarat babetici, saptamana asta îl lasă la tine" Tine, adica la mine, pe el. Varu'mi.o de 1 an si. Sau 2. Nuuu crying ce sa fac? Nici nu stiu sa mă comport cu un copil. Ma urăsc. Tin minte ca au venit gradinarii la noi in liceu si o educatoare cu o fetita veniseră la mine. Educatoarea a spus "stăm aici cu fetita asta?" (fetita (--〆) ) si i-am spus fetitei "hei micuto" si a fugit. A fugit de mine. Daca nici când încerc sa fiu draguta nu pot sa fiu, ce ma fac eu saptamana asta? Daca plânge? Daca face pe el I don't want to see? Cum ii dau sa mănânce? Mama nu are timp sa stea cu el ca e plecata. Va fi măcel. Măcel va zic. crying

41 răspunsuri:
| LaughingKarima a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai asa, sa imi cumpar biletul de avion

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LaughingKarima):

Ii spun lui Sebby sa te aduca (^ω^)

| LaughingKarima a răspuns (pentru Suck):

Beneficile mele : mi se aduce de mancare, se uita cineva la filme de groaza cu mine, iar daca esti inalt iti fur din tricouri si bluze.
Beneficile tale : nici nu vreau sa ma gandesc.

| LaughingKarima a răspuns (pentru anonim_4396):

OK, atunci in 5 min ajung.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Suck):

Stiu shitsujujitsu. Te-am facut.

| Suck a răspuns (pentru LaughingKarima):

Imi plac beneficiile talehappy

| AnaMariaJRock a răspuns:

Va fi ok laughing

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Se sperie copiii mici de ține laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

Pai... Nu stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pff cat egoism! Nu ti-ai pus deloc problema daca supravietuieste el, numai la tine te-ai gandit.
Din proprie experienta iti zic ca te asteapta zile grele big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sunt in masura sa te ajut. Eu vreau sa fiu bona de copii mari si sa-i pun sa-mi faca selfie-uri.