Bianca, Diana...
Ceva ce nu contine "R"pentru ca sunt raraita, si culmea ca cheama Ramona si numele meu de familie e tot cu Rsi cand ma intreaba cineva cum ma cheama si zic ramona, e ciudat ca sunt raraita
Pe mine ma cheama mihaela andreea. dar nimeni nu-mi zice andreea
dc avem mai multe nume daca nu le folosim?
de de aia
Natalia/natasha/nicola/nadia
[ce chestie, numele care imi plac incep cu N]
mai imi place si melisa
Maya (sau ceva asemanator)chiar... ce ar fi daca mi-as alege nume de baiat (Gabriel, de exemplu)întotdeauna mi-a placut numele asta, fara motiv desigur.Chiar azi ma certam cu o colega în materie de nume superbe (daca nu superbe, macar pe-aproape)ea m-a terminat cu Bogdan si Ramona eu cu Gabriel si Mayapentru a nu ne lua la bataie, am cazut la comun acord în legatura cu o persoana"-Alexandru Macedon...era un tip mişto!"cat am ras pe tema astade la bun diplpmat la misto e mult (nu si pentru noi)
Rihanna! Ador numele asta!Eu ma numesc Bianca di cred ca este cel mai ingrozitor nume de pe Pamant! Chiar as vrea sa mi-l schimb. Poate cand voi fi mare o sa-mi pun un alt nume sau o porecla-nume.
Scz...cred ca ies putin din aria aceste intrebari dar mi-ai adus aminte de un banc:
Un om pe nume *** Vasile (scuzati dar asa e bancul ) s-a dus la primarie sa isi schimbe numele. Ajunge acolo si il intreaba domnul care se ocupa cu chestia asta: - Si cum anume ati vrea sa va numiti?
- *** Ion (scuzati din nou)
Acum sa trecem la intrebare...ma numesc andra si imi place acest nume dar pentru o zi mi-ar place sa ma numesc : Alexia\Patricia\Marina. Unul dintre acestea :*
Eu ma numesc Alida Denisa...Alida mi se pare destul de ok, dar "Denisa"... as vrea sa ma cheme Gabriela (dupa numele tatalui mew)
Buna. Eu nu as vrea sa imi schimb numele. Ma numesc Andreea Olimpia si imi plac mult aceste nume. Eu sunt eu si nimeni altcineva. Totusi, ca nume de fata, imi place Anamaria.
Ma cheama Alexandra, pentru o zi a-si alege numele Casandra.Imi place f.mult
Buna,
Numele sau prenumele?
Nume: Imi place numele meu, Medvedev.Suna dragut si nici nu e prea intalnit.Plus ca sunt la jumatatea catalogului.
Prenume:Isidora.
Deci ma numesc Diana.imi ador numele
Dar daca ar fi sa-l schimb pentru o zi cred ca mi-as pune Ingrid.
paupaulapaulina întreabă:
TraficDeMentosane întreabă:
Julyly2089 întreabă: