anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă ţine va pleca spre a se rachetă cum fac cap să zboare când sunet este sălbatic în circuite pe ruinele marei banane când adevărul este pierdut minţile pe nervos de capră pun artificial?

Răspuns Câştigător
| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Poate face nimic normal ca o poza aia si nu e adevărat si ca nu mai era vina pe la om privire.

13 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Cred ca ai dubla personalitate, iar atunci cand vrei sa spui ceva, celalalt Turbox te intrerupe;-;
Cand mergi la baie, esti gen "AOLEU TREBUIE NE- sosetele mele miros ciudat, hm APARAT SA MA- ma inteb cum am ajuns sa-mi miros sosetele

| anonim_4396 explică (pentru Pricked):

Ia stai! Tu nu ești cumva urâta aia care mi-a fumat ceaiul și mi-a băut țigările?
Dacă da asta înseamnă că ești urâtă.
Scuze, eu nu vorbesc cu fetele urâte. sad

| Pricked a răspuns (pentru anonim_4396):

Si totusi mi-ai dat reply-ul astaa~

Oricum plecati amandoi de aici T^T
http://i.imgur.com/g1mCrSr.gif

| anonim_4396 explică (pentru Pricked):

laughing

| Doub a răspuns:

Mananca banana.

| Air?nMeid?n a răspuns:

de ce nu vine proful?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu de ce tot continui sa citesc ce scrii, ca tot nu inteleg straight face.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mireasma sălbatică de muscă va rezolva inegalitatea sistem-manele fapt ce va genera constituția magnetică dintre dans și victimă. Anticipez mulțumiri!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc pentru această albină în chimie de Chicago când am primit avansat alfabetul pentru care am rupt continuitatea spațiu-timp ca să mor pe sârmă de sticlă pe floare de vreau ebola în picior de pedepsire stelară pe Moș Crăciun când am distrus linia de tramvai.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

rolling on the floor
Ești atât de tare!